in

Vader slaat baby zo hard dat beide benen geamputeerd moeten worden

Een man die zijn eigen baby gruwelijk m*shandelde, werd door zijn medegevangenen gegijzeld en halfdood geslagen. Tony Smith, die zijn weken oude zoon zo zwaar toetakelde dat zijn beide benen geamputeerd moesten worden, werd nu zelf zwaar in elkaar geslagen door twee medegevangenen in de Swaleside Prison in Kent.

De medegevangenen probeerden hem aan een stoel vast te binden en sloegen hem met een geïmproviseerd wapen van een sok met blikjes tonijn erin. Naar verluidt zouden ze ook metalen staven gebruikt hebben om de man aan te vallen.

Lees ook  Man filmt stiekem andere vrouwen in bikini, maar krijgt zeer onaangename verrassing

Smith liep een gebroken oogkas, gebroken ribben en gebroken kaak op.

Een bron binnen de gevangenis verklaarde: “Ze werden per verkeerdelijk in de gevoelige gevangenisvleugel B ondergebracht. Ze kwamen in contact met Smith en hielden hem vier uur lang gegijzeld.”

“De bewakers konden op het nippertje tussenbeide komen. Hij heeft geluk dat hij nog leeft. De mannen werden in afwachting van het onderzoek in afzondering geplaatst.”

De zoon van Tony Smith, Tony Smith Jr., was amper 41 dagen oud toen hij in het ziekenhuis werd opgenomen met orgaanfalen, verschillende breuken en sepsis. Zijn ouders hadden hem zo gewelddadig rondgeslingerd aan zijn beentjes dat ze op acht plaatsen gebroken waren en later een dubbele amputatie moest ondergaan.

Lees ook  Eric laat neus en oren amputeren om op een schedel te lijken

Het kind overleefde, maar moest 11 keer volledig verdoofd worden. Beide benen werden geamputeerd en hij is gedeeltelijk doof. Later kwam ook aan het licht dat de kleine baby in ronduit smerige omstandigheden gehuisvest werd.

WAT VIND JIJ VAN DIT BERICHT? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES OP FACEBOOK EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

De dochter (met brilletje) van Irene Moors is behoorlijk goed opgedroogd kunnen we je zeggen

Man moet zijn 300 kilo wegende vriendin wassen buiten met een tuinslang