in

Ultiem zomers chillen doe je in deze varende hot tub

Je ligt in het water, vaart rustig mee met de stroming. Een biertje in je hand en geweldig eten aan boord. De varende hot tubs van Hot Tug maken dit een uiterst chille realiteit!

Dit unieke concept van Hot Tug vind je niet alleen terug in Rotterdam. Van een strakke, stedelijke skyline tot machtige gebergtes: je kan ook al varend en drijvend de verschillende landschappen ontdekken in Helsinki, Turku, Londen en Zurich.

Lees ook  Wanneer dochter sterft, doneren ouders haar organen – maar weten niet dat het hun leven 16 jaar later zal veranderen

Aan boord van de varende hot tub heb je een kostelijke variatie aan drankjes en hapjes. Voor die koelere dagen en avonden kun je ervoor kiezen om een vuurkorf mee te laten varen.

Alles wat je nodig hebt om samen met je maten je een koning op het water te voelen wordt geregeld.

Een vaartocht in de Hot Tug boek je vanaf anderhalf tot 3 uur, afhankelijk van de locatie. De prijzen van deze varende Hot Tub beginnen bij €139 in Rotterdam, €180 in Finland en 225 pond in Londen. Je kunt ‘m delen met met 4-7 vrienden.

Lees ook  Vrouw komt thuis van vakantie en krijgt likjes van honden. Volgende dag vecht ze voor haar leven

Voor meer details ga je naar de website van Hot Tug. Benieuwd naar deze varende chilltocht? Bekijk hieronder meer beeldmateriaal!

AirBnB is op zoek naar mensen die twee maanden gratis op de Bahama’s willen chillen

Dit wil je hebben: een barbecue voor aan je balkon!