in

Uitgeputte Yolanthe kreunt in sportschool en laat niks aan je verbeelding over

Yolanthe Cabau van Kasbergen (35) neemt het goede voorbeeld over van Miljuschka Witzenhausen en deelt een #eerlijkevideo van zichzelf in de sportschool. Ja, die moet je toch écht even gezien hebben!

De term #eerlijkefoto kennen we inmiddels wel, dankzij tv-kokkin Miljuschka Witzenhausen en haar Videoland-hit, waarin Miluschka niet bang is om haar échte lichaam te tonen.

Intussen hebben meer BN’ers zich aangesloten bij deze #eerlijkefoto-beweging, waaronder ook glamour girl van het eerste uur: Yolanthe Cabau van Kasbergen. Yo doet er zelfs nog een schepje bovenop en deelt een #eerlijkevideo.

Lees ook  Bestuurder krijgt boete omdat auto zo smerig was dat het gevaarlijk was.

Yolanthe werkt zich in het zweet voor haar topfiguur
De 35-jarige Yolanthe deelde dan ook een post, met als onderschrift: ‘Instagram vs. Reality ?’. Op de eerste afbeelding zien we dan ook de welbekende Instagram-versie van Yolanthe.

Een gepolijst plaatje waarop we de actrice/presentatrice vriendelijk zien lachen terwijl ze twee gewichten omhoog houdt.

Als we naar rechts swipen komen we echter een filmpje tegen, waarop te zien is hoe Yolanthe eraan toe is na zo’n workout.

Lees ook  Vrouw van 2 meter krijgt te horen dat ze ‘te groot’ is om kinderen te krijgen – dan zijn dokters in shock door wat ze zien op echografie

Het is dan ook wel een geruststelling dat óók de prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen totaal gesloopt is na een workout.

Al moeten we zeggen dat zélfs als Yolanthe op de grond van de sportschool ligt bij te komen van een heftige training, ze er alsnog uitziet om door een ringetje te halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Instagram vs. Reality ?

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

twee trouwringen op nare wijze gestolen van graf in Den Haag

Tilburger met kind (1) op achterbank gepakt bij drugsdeal