in

Tony Junior laat nieuwe tatoeage zetten, fans spotten behoorlijke spelfout!

Tony Junior is tegenwoordig weer vaak in het nieuws te vinden vanwege zijn rol als bachelor en deelname aan het gelijknamige Videoland-programma De Bachelor. Maar mocht je daar nog nooit van gehoord hebben dan kun je hem ook kennen als die gast die uit zichzelf wegging bij Expeditie Robinson.

Dit was tijdens het meest treurige seizoen ooit waarbij iedereen heimwee leek te krijgen. Maar je kunt hem uiteraard ook kennen van zijn muziek met bijvoorbeeld Nicolas Nox, Tiësto, Mr. Polska, en met bekende buitenlandse artiesten. Wanneer je hem kent, dan weet je dat hij niet vies is van een kleine of grote tatoeage op zijn tijd. Maar dan wil je natuurlijk wel dat alle correct op het lichaam vereeuwigd staat. Maar dat lijkt deze DJ niet te deren.

Lees ook  Veel kritiek op ontblote foto van Miljuschka Witzenhausen die ze onlangs plaatste op haar Instagram!

Tony Junior heeft tatoeage met spelfout
De dj heeft namelijk zijn opa en oma een tekst laten opschrijven over hem. zijn opa en oma zijn geen fan van tatoeages dus hij vertelde niet waarvoor het was. Maar achteraf heeft hij de tekst dus op zijn buik laten tatoeëren. Een béétje taalnazi ziet de fout direct: “Lieve Tony. Fantastisch, wat er allemaal gebeurd op ‘t moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van Oma.” Achteraf zegt hij de fout al te hebben gespot maar dat het hem meer om het idee gaat dat zijn oma dit geschreven heeft.

Lees ook  Mannen blijken echt last te kunnen hebben van aanstelleritis!

Man veroordeeld voor het uithongeren van zijn partner die hij ‘te dik’ vond

Voetbaltrainer filmt naakte tieners in kleedkamer en masturberende jongens: twee jaar celstraf en schadevergoeding