in

Tienervader sterft onverwacht in zijn slaap. Als mama bevalt, weet ze dat de baby van iemand anders is.

Op 18-jarige leeftijd vernam Hannah Mongie dat ze zwanger was van een jongen. Maar haar nieuwe familie werd uiteengerukt toen haar vriend Kaden onverwacht in zijn slaap overleed. Dat gebeurde amper enkele dagen nadat hij tijdens de achtste zwangerschapsweek voor het eerst de hartslag van zijn kind gehoord had.

Na de plotselinge dood van Kaden nam Hannah de hartverscheurende beslissing om de baby op te geven voor adoptie.

Hoewel ze voelde dat haar zoon “haar laatste stukje van Kaden” was, zegt Hannah dat ze op een ochtend wakker werd met een sterk gevoel. Haar kleine jongen zou door iemand anders opgevoed worden.

Op 21 maart 2016 beviel Hannah van een gezonde babyjongen die ze Tagg doopte. Ze bracht twee dagen met hem door alvorens ze hem aan de adoptieouders zou overdragen.

Lees ook  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ouders met 4 kinderen zijn het meest gelukkig. En wel hierom!

Maar het verhaal, en de band tussen Hannah en Tagg, eindigt hier nog niet. Hannah regelde de adoptie zo dat ze hem mocht bezoeken.

Meer nog, de adoptieouders van Tagg wonen maar op 10 minuten afstand en ze vormde een fantastische band met de adoptiemoeder Emily.

In plaats van hem “op of weg te geven” gaf ze Tagg een liefdevolle familie waarvan ze een onderdeel werd. “We groeien gewoon op, en iedereen houdt van elkaar alsof we altijd al familie waren. Zijn moeder Emily is nog altijd een van mijn beste vrienden ter wereld. Ze is alles wat ik als persoon en moeder zou willen zijn. Ik ben zo dankbaar dat Tagg me tot haar en haar familie bracht.”

Lees ook  Zwaar zieke Linda Hakeboom brutaal eerlijk: ‘Niet bang voor de dood’.

Voor Hannah haar baby aan Emily gaf, nam ze een video op.

“Ik hoop dat iedereen die deze video ziet een nieuw perspectief krijgt op wat een biologische moeder doormaakt wanneer ze een kind voor adoptie opgeeft”, schreef Hannah op YouTube.

“Het is het verste van een harteloze daad. Het toont de definitie van liefde. Om zoveel van iemand te houden dat je je eigen geluk opoffert.”

Anderhalf jaar later was Hannah klaar om de intieme video te delen. Het werd ondertussen al maar dan 1,5 keer bekeken.

‘Moeder zijn is voor mij een last’

Breuk tussen Jeffrey en Barbie krijgt vreemd staartje