in

Tiener die kokend water over kat goot, kreeg zijn straf te horen.

Opgelet: Dit artikel bevat heftige inhoud die op sommige lezers schokkend zou kunnen overkomen.

Mensen die onschuldige dieren kwetsen zijn gewoonweg verwerpelijk. Het is gewoon niet te begrijpen waarom iemand een dier pijn zou willen doen.

Een tiener die het nodig vond om een dier te martelen, zit nu achter de tralies. Daar heeft hij even de tijd om na te denken over zijn verschrikkelijke acties.

Leon Teague was een kat aan het treiteren en had een extreem gemeen plan. Hij wachtte geduldig tot het dier dichterbij kwam en goot er dan kokend water over.

Hij filmde zichzelf en postte de video op Facebook. De vreselijke video wekte de aandacht van dierenliefhebbers over de hele wereld en enkele bezorgde burgers stuurden de video door naar de politie in Chicago.

Lees ook  Diepbedroefde man fluistert “sterf niet” in oor van paard. Antwoord maakt hem compleet sprakeloos.

De dader werd geïdentificeerd als Leon Teague. Hij werd aangeklaagd wegens dierenfoltering en dierenmishandeling.

De 18-jarige werd veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf.

De kat genaamd Driver werd overgebracht naar het Edgewater’s Felines & Canines Shelter, waar hij een laserbehandeling en chirurgie onderging.

De dierenartsen wisten aanvankelijk niet of zijn vacht wel opnieuw zou aangroeien.

Heather Weidmann, de oprichtster van Whiskers and Tails Rescue Foundation, die Driver hielp vangen, zei: “Ik zal het geschreeuw van de kat nooit vergeten.”

“Je kon hem niet aanraken, en die kreten zijn voor altijd in mijn geheugen gegrift. Deze driejarige gevangenisstraf was een grote stap voor de gemeente Cook.

Het was een stap voorwaarts voor de dieren omdat heel wat zaken geklasseerd worden. Misschien zal deze zaak een precedent zijn om dat niet meer te doen”, zei ze.

Lees ook  Hond in kop geschoten door eigenaar maar overleeft: 1 week later ontdekt politie de walgelijke reden

Gelukkig herstelde Driver helemaal en vond hij een nieuwe thuis bij een liefdevolle familie. “Hij heeft geen negatieve gevoelens naar mensen toe.

Hij houdt nog altijd van mensen en van honden. Hij is gewoonweg geweldig”, voegde Heather eraan toe.

De onderstaande video toont een stuk van de mishandeling. Gevoelige kijkers wordt geadviseerd om niet te kijken.

We zullen deze dierenbeulen nooit begrijpen en kunnen alleen maar pleiten voor strenge dierenwelzijnswetten en een strikte handhaving.

Daarom is het zo belangrijk dat er gerechtigheid geschiedde voor Driver. We zijn alvast wel erg blij dat hij nu een eeuwige en liefdevolle thuis gevonden heeft.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Moeder plaatste haar buikfoto om te bewijzen dat het vrouwelijk lichaam altijd mooi is

Verzorgster liet dementiepatiënte (87) twee dagen op de grond liggen waardoor ze bijna stierf.