in

Tiener (19) overlijdt na aanval door stier op Spaans festival.

Fran Gonzalez (19) stierf tijdens San Vicente Ferrer-festival in Chilches in Spanje De tiener, die bekend stond als recortador werd eergister rond 18:00 uur aangevallen. Hij was bewusteloos en bloedde hevig toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht waar hij later stierf.

Fran is de tweede persoon die overleed afgelopen week op op het bekende Spaanse festival. Dit is nog nooit eerder voorgekomen. Fran Gonzalez, 19, stierf na te zijn aangevallen door een stier tijdens een jaarlijks feest in de stad Chilches aan de oostkust bij Castellon, Spanje.

Hij werd met spoed naar het nabijgelegen Sagunto Hospital gebracht nadat hij eergister rond 18:00 gewond raakte, maar stierf kort na aankomst in het ziekenhuis. De organisatoren van het San Vicente Ferrer-festival hebben de geplande activiteiten voor de rest van de nacht opgeschort en er werd vandaag een minuut stilte gehouden.

Lees ook  Lichaam gevonden bij zoektocht naar vermiste Koen 17

Gonzalez, afkomstig uit de nabijgelegen stad Vall de Uxo, was in het gebied bekend en nam deel aan het feest met stieren waar hij als recortador optrad.

Gonzalez is de tweede persoon die in de afgelopen week door een stier werd gedood. De getuigen zeiden dat Gonzalez zwaar bloedde en bewusteloos raakte toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht

Lees ook  Pikante video van Milou uit Temptation Island opgedoken

Recortadores is de term die in Spanje wordt gebruikt voor mensen die hun lichaam gebruiken om de stier te ontwijken als deze naar hen toe rent.

Er werd verondersteld dat de tiener kort nadat de stier werd vrijgelaten door de hoorn werd gespiesd in zijn lies. De getuigen zeiden dat de heer Gonzalez zwaar bloedde en bewusteloos was toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Dit bekende Spaanse festival is al jaren omstreden omdat het gebruikelijk is dat de stieren na afloop worden geslacht om vervolgens te worden opgegeten.

Lichaam gevonden van dode vrouw in Scheveningse Bosjes – Ernstig verminkt

Netflix zoekt professionele serie-kijkers! 3500 euro netto per maand!