in ,

Tien jaar geleden betoverde deze tweeling de wereld en zo zien ze er nu uit

Deze twee zussen zijn allebei erg mooi en lijken erg op elkaar. Van jongs af aan betoverde hun uiterlijk, en vooral hun ogen, de hele wereld.

Toen de ouders van Megan en Morgan hoorden dat ze een eeneiige tweeling verwachten, hadden ze geen idee van wat hun stond te wachten.

Tweemaal zoveel luiers verschonen, slapeloze nachten en gehuil in stereo, lagen in de lijn der verwachting.

Maar ook tweemaal zo veel vreugde! Wat ze echter niet hadden verwacht, was dat hun tweeling wereldwijde bekendheid zou verwerven.

Lees ook  Zien: Lil Kleine en Jaimie Vaes wéér giga-ruzie, op verjaardag van zoontje!

The Epoch Times laat weten dat de zusjes in juni 2011 zijn geboren en op vierjarige leeftijd wereldwijd viraal gingen, nadat hun moeder foto’s van de twee op sociale media plaatste.


Mensen vonden dat de kleine meisjes prachtige ogen hadden en dat ze zeker een carrière als model zouden kunnen krijgen. Maar ze waren erg jong en op die leeftijd is onderwijs ook erg belangrijk.

Nu zijn de zusjes bijna tien jaar oud en nog steeds beeldjes! Ze houden van lachen en poseren, sporten en studeren op school.

Lees ook  Veel kritiek op ontblote foto van Miljuschka Witzenhausen die ze onlangs plaatste op haar Instagram!

Ze hebben een broertje. Megan en Morgan kleden zich graag hetzelfde en deze foto is van vorig jaar:

Op Instagram hebben ze meer dan 781.000 volgers.

Alle kinderen zijn geweldig! Schoonheid zit niet alleen van buiten, maar ook van binnen. We wensen deze tweeling het allerbeste toe!

Kind zwaargewond bij aanrijding met auto in Vriezenveen

Chinees hotel stelt ijsberen tentoon om gasten te ‘vermaken’