in

Terug in de tijd – zo ziet de oude cast van The A-Team er nu uit!

The A-Team is een Amerikaanse televisieserie uit de jaren tachtig. De serie gaat over een groep huurlingen die in hun busje dwars door de Verenigde Staten trekt.

Onderweg helpen ze onderdrukte mensen in hun strijd tegen rijke criminelen en onderdrukkers. Kenmerkend voor de serie was de unieke combinatie van humor, stripachtige actie en avontuur.

Lees ook  Dit is de nieuwe vriendin van Henk uit Married at First Sight

Ik kan me nog goed herinneren dat ik voor de buis gekluisterd zat toen ik jong was. De spectaculaire achtervolgingen en schietpartijen staan nog steeds op mijn netvlies. Mister T was mijn persoonlijk favoriet, mede door zijn karakteristieke kapsel.

Maar hoe zien deze sterren er vandaag de dag uit? Wij hebben een video, en het is alles behalve wat je verwacht! Het is natuurlijk al bijna 40 jaar geleden dat de serie nog werd gemaakt, dus zó gek is het ook weer niet..

Lees ook  Boze moeder sleept dochter voor de ‘rechter’ nadat ze haar bed vernielde tijdens s*ks

Zien: Anouk Maas duikt het water in maar vergeet haar bikini aan te doen

Patty Brard krijgt de wind van voren – ‘Ze is een leugenaar’