in

Temptations Shirley verbluft volgers met nieuw uiterlijk

Shirley Cristina Cramer heeft heel wat tongen los gemaakt tijdens Temptation Island VIPS 2019. De blondine was een opvallende verschijning in het programma en erg geliefd bij de kijkers. Maar wat blijkt: er kan in een jaar tijd héél veel veranderen. We herkennen Shirley bijna niet meer terug!

Temptation Island
Shirley deed met haar ex-vriend Damian Diepenveen mee aan het vorige seizoen van Temptation Island VIPS. Hoewel het stel tijdens de afleveringen allebei niet hebben gecheat, gooide Shirley vrijwillig de handdoek in de ring. Aan het einde van het programma was de relatie tussen Damian en Shirley finito.

Lees ook  Ouders worden gedwongen om baby achter te laten in ziekenhuis – dan handelt de politie onmiddellijk

Shirley tells it all.

Uiterlijk
Sindsdien geniet Shirley van haar single leven. Ze deelt nu een foto op Instagram, waar ze in haar bikini poseert in een spa. Shirley verbluft haar volgers met een compleet nieuw uiterlijk. Wow! Het lijkt erop dat de blondine flink aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Lees ook  Gepeste Quaden (9) niet naar Disneyland met half miljoen euro: ‘We schenken alles aan goede doelen’

Shirley kan op veel reacties rekenen met haar nieuwe look. Zo grapt iemand met: “Schat wat een heeeeerlijke tetten.” en een andere follower vindt dat ze een prachtig lichaam heeft en reageert met: “#Bodygoals.”

Fans bieden duizenden euro’s voor ‘Flesje poppen met Bachelorette-Niek’

Nikkie Plessen gaat voor compleet nieuwe look