in

Temptation VIPS-verleider Max verklapt: ‘Er gaat er iets gigantisch gebeuren’.

De eerste afleveringen van Temptation Island VIPS waren veelbelovend, en volgens verleider Max kunnen we nog veel meer spektakel verwachten. ‘Er gaat er iets gigantisch gebeuren’, zo verklapt de 25-jarige stripper uit Hattem in een interview met De Stentor.

Max werd al twee keer eerder gevraagd om mee te doen aan Temptation Island, maar weigerde. “Ik vond het een ordinair programma. Te laagdrempelig. Ik sta op een online boekingsite als stripper, en doe shows met de Candymen voor tussen de zeshonderd en zesduizend vrouwen. Dat is volledig naakt ja. Via dat wereldje ben ik een paar keer gevraagd. Dit keer heb ik ja gezegd omdat het een opstap is om dingen te bereiken. Daarom heb ik het gedaan.”

Lees ook!
Ken jij al deze 19 dingen van vroeger nog? Nummer 11 roept leuke herinneringen op.

“Het zorgt voor bekendheid. Vooral op social media”, vervolgt Max. “Nu loopt het nog niet storm, maar dat komt omdat ik in de eerste twee afleveringen nog niet veel te zien ben. Ik was de eerste dag ontzettend dronken, dat vonden de vrouwen niet leuk. Vanaf de derde of vierde aflevering gaat er iets gigantisch gebeuren. Ik ben wel relevant. Ik heb veel chaos veroorzaakt, de hele villa afgebroken en er een groot feest van gemaakt.’’

De verleider belooft in ieder geval veel vuurwerk voor de komende afleveringen. “In deze Temptation gebeurt meer dan in alle Temptation-seizoenen bij elkaar. Ik mag natuurlijk niks zeggen over wat er precies gaat gebeuren. Maar voor vrouwen is het wel makkelijker om mannen te verleiden. Zij kunnen mannen met hun lichaam verleiden, daar zwichten zij gauw voor. Bij het verleiden van vrouwen is dat heel anders. Je moet eerst vrienden worden. Wij zaten ’s avonds met de mannen bij elkaar om onze tactieken te bespreken.”

Lees ook!
Twee uitvaarten in plaats van diamanten huwelijk: alleen corona kon Frans en Lies scheiden

Voor Fabrizio, die samen met Pommeline als deelnemer aan het programma meedoet, heeft Max geen goed woord over. “Hij lijkt zo lief, maar hij is een vieze vrouwenhater.”

Man blind nadat hij douchte met contactlenzen in.

Dit is dé reden dat je vaak opstaat met een slechte adem! En DIT doe je eraan…