in

Temptation Island VIPS dwong ons tot onveilig geslachtsgemeenschap, aldus Thomas

Als het eenmaal zover kwam, was onveilige s*x de enige optie, want er waren geen cond*oms aanwezig tijdens Temptation Island VIPS…

Het meest vreemde nieuwtje van de dag (gok ik): de deelnemers van Temptation Island VIPS móésten wel onveilige s*x hebben, mocht het zover komen tijdens het programma. Dat vertelde Thomas Cox een tijdje geleden in een video. Hij deed (doet?) samen met Yasmin mee aan Temptation Island VIPS, maar ondertussen weten we al dat hij flink de mist in is gegaan.

Thomas: “S*ks moest onveilig tijdens Temptation Island VIPS”
We hebben het eerder ‘mis’ zien gaan: deelnemers die met een verleider het bed delen. Denk maar aan Megan en Joshua, Stefano en Zwanetta… Jep; het gebeurt echt. Volgens Thomas moest dat dit seizoen wél onveilig. Cond*oms waren er namelijk niet op Temptation Island, zo legt hij uit naar aanleiding van een ingestuurde vraag.

Lees ook  Pestkoppen laten 11-jarigen hondenpoep likken

Zo wilde iemand weten of hij voor de zekerheid condo*ms mee had op reis. Thomas lacht en legt uit: “Dat is een goede vraag, maar nee. Het is niet zo dat ik hier met Yasmin samen mijn koffer aan het inpakken was en dat we dachten: zullen we – voor het geval dat – ook maar een pakje condo*ms meenemen?”

Klinkt op zich logisch, maar ook eenmaal aangekomen op de bestemming kwam het onderwerp condo*ms ter sprake. Thomas vertelt: “We hadden het er wel over van: wat nou als…? Maar daar hadden ze ze ook niet, dus mocht het zover komen, dan moest het wel onveilig.”

Lees ook  Tienervader sterft onverwacht in zijn slaap. Als mama bevalt, weet ze dat de baby van iemand anders is.

De video
Dat lijkt me niet echt handig. Thomas roept dan ook op dat de productie volgend seizoen wél condo*ms mee moet nemen. Hij houdt in de video wel heel slim zijn mond over óf er iets is gebeurd tijdens het programma… Inmiddels weten we natuurlijk dat hij het bed heeft gedeeld met Daniëlle. Onveilig dus, want 1 + 1 blijft nog altijd 2.

Benieuwd naar de video? Je kijkt ‘m hieronder. Wil je direct het stukje over cond*oms zien? Spoel dan even door naar 6 minuut 20.

Zo zag Yasmin uit Temptation Island VIPS er vroeger uit

Zo zag Harrie van Ex on the Beach er vroeger uit