in

Sylvie en Bart moeten afscheid nemen

Het is over en uit voor de twee tortelduifjes. Of ja, hun gezamenlijke vakantie is afgelopen. Sylvie Meis en haar geliefde Bart hebben de afgelopen week doorgebracht in Mexico.

Sylvie schrijft: ‘Dit was het perfecte afscheidsdiner om een einde te maken aan deze geweldige vakantie. Wou dat we langer hadden kunnen blijven!’

Ze vervolgt: ‘Maar ik moet weer aan de slag! Nu terug naar Duitsland, omdat we allebei naar een filmpremière moeten.’ Het gaat om de film Misfit, waar op de set de twee alleen maar aandacht voor elkaar hadden.

‘Gewone’ man
De vonk tussen Sylvie en filmproducer Bart sprong vorig jaar oktober over toen ze elkaar leerden kennen op de set van de Duitse versie van de rolprent Misfit, waarin Sylvie een rol speelt.

En het lijkt erop dat Sylvie bij Bart iets gevonden heeft dat exen als Samuel Deutsch, Manuel Campos Guallar, Charbel Aouad en Guillaume Zarka haar niet konden geven.

Misschien is het dat Bart een nuchtere, serieuze en ‘gewone’ man is – geen feestvierende jetsetfiguur zoals haar exen bijna allen stuk voor stuk bleken te zijn.

Man hakt ‘aanr*nder’ dood met machete nadat hij hem betrapte hoe hij zwangere vrouw aanviel.

Veelpleger omwikkelde chihuahua met elektriciteitsdraad en gebruikte hem als voetbal.