in

Sugardaddies onthullen horror-verhalen: “Mag ik je een pijpbeurt geven voor 300 euro op de parking?”

In België alleen al zouden er duizenden ‘sugar babies’ rondlopen die zich laten verwennen door ‘sugar daddies’. Als single zijnde maken wij gebruiken van gewone populaire dating sites zoals Match4me om leuke dames te leren kennen.

Sugardaddies en sugarbabies maken echter vaak gebruik van andere gespecialiseerde ‘sugar-websites’ om elkaar te leren kennen. Deze vaak jonge, knappe dames gaan na online kennis gemaakt te hebben dan op date met oudere mannen. Afhankelijk van de afspraken dat ze maken, duiken ze ook met elkaar de koffer in. In plaats daarvan worden de vrouwen in kwestie verwend door deze mannen met peperdure cadeaus, verre reizen of cash geld.

In heel veel gevallen zijn beide partijen perfect gelukkig met deze regeling, maar regelmatig zitten er ook heel slechte ervaringen tussen. Hieronder vier zogenaamde horror verhalen zowel langs de kant van de daddies als deze van de babies.

Deze verhalen vonden allemaal plaats voor COVID-19 en lockdown-tijden

Seks met vrouwen zoals zijn dochters
“Ik ben één keer voor een korte tijd een sugar baby geweest. Ik had deze man online leren kennen, hij was ongeveer 55 jaar oud. We hadden afgesproken dat we eens op een vrijblijvende date zouden gaan om te kijken of we ons beide konden vinden in elkaars persoon en de afspraken rond het ‘sugar daten’.”

“Hij nam me mee naar een prachtig Italiaans restaurant. Ik was aanvankelijk heel gefascineerd waarom hij zo een interesse had in vrouwen die jonger waren dan de helft van zijn leeftijd. Na een babbel van een kwartier ontdekte ik al snel dat er niets interessant aan hem was. Hij beloofde mij heel wat prachtige dingen te kopen en mijn rekeningen te betalen, maar voor het overige was hij gewoon een varken.”

“Zo was hij getrouwd en omschreef hij zijn vrouw als een heilige, maar hij vond dat ze nu veel te oud en lelijk was geworden. De oplossing voor zijn oudere vrouw was om zoveel mogelijk seks te hebben met jonge dames die dezelfde leeftijd als zijn dochters hadden.”

“Dochters waar hij ook apetrots op was, maar vriendinnen van haar daar zei hij geen nee tegen. Vanaf dan begon ik heel oncomfortabel te worden, maar ik had geen auto dus ik kon niet zo maar weg. Ik ben dan maar heel vriendelijk gebleven en heb hem zoveel mogelijk naar de mond gepraat en ondertussen ben ik de duurste dingen van de kaart blijven bestellen.”

“Hierna heeft hij me afgezet bij mij thuis en stak hij me wat geld toe. Ik aanvaardde het en natuurlijk probeerde hij me te kussen. Hoe walgelijk ik het ook vond en hoe hard ik hem eigenlijk niet kon uitstaan, heb ik het toch maar toegelaten. Het hoeft niet te verbazen dat ik het bij die ene avond heb gelaten.”

Ongevraagde pijpbeurt
“Ik leerde deze jongedame kennen via een Sugar Dating-website. Ze zag er best goed uit op haar profiel en de gesprekken waren eigenlijk heel interessant. Ik besloot dus om met haar af te spreken in een behoorlijk deftig restaurant. Ze was wat later dus ik ging al aan de tafel zitten.”

Lees ook  Drie jonge kinderen doodgestoken in appartement

“Het was behoorlijk druk in dit etablissement toen ze binnenkwam en ik had ook al net een glas wijn besteld. Zonder zelfs hallo te zeggen, ging ze zitten en bestelde een dubbele martini met ijs. Toen de ober terugkwam gaf hij de martini eerst aan deze ‘sugarbabe’ en voor dat ik zelfs nog maar mijn glas wijn in de hand had, was haar drankje al binnen en bestelde behoorlijk luidruchtig nog eentje.”

“Haar manieren maakte op dat moment dan ook totaal geen indruk op mij, maar ze zag er wel goed uit. Moeder natuur had haar overigens heel ‘goed voorzien’, maar er stonden wel heel erg veel knopjes open wetende dat we in een chique restaurant zaten.”

Toen de menukaart er aan kwam, bestelde ze met veel kabaal en behoorlijk boertig nog een martini (een bestelling die ze hadden verwacht want 1 minuut later waren ze er al terug met haar drank). Nadat ze deze ook in één teug naar binnen slurpte heb ik haar ongeopende menu gepakt, deze op de mijne gelegd en zei ik op een rustige en stille manier ‘sorry, dit gaat niet werken. Laten we gewoon onze drankjes opdrinken en afscheid nemen.’ Het antwoord dat volgde en behoorlijk luid was, had ik niet bepaald verwacht: ‘Kunnen we dan gewoon naar jouw thuis thuis gaan om te neuken, ik heb echt geld nodig.’

“Ondertussen waren al enkele mensen aan het mee luisteren en ik zakte bijna door de grond. Toen ze zag dat ik niet veel interesse in haar vraag had, deed ze nog een laatste voorstel en alweer luid genoeg zodat de mensen die aan de tafels naast ons zaten alles konden horen: ‘Ik kan je ook gewoon op de parking buiten een pijpbeurt geven voor 300 euro.’”

“Dat was voor mij een signaal om onmiddellijk recht te staan en door te gaan. De wandeling naar de deur was misschien wel de grootste vernedering uit mijn leven nadat de helft van het restaurant haar commentaar had gehoord. Ik was tijdens het wandelen enkel maar aan het hopen dat niemand van mijn klanten hier aanwezig waren.”

Constant knuffelen
“Ik ben eigenlijk behoorlijk kinky en ik hou wel van BDSM. Ik laat dit echter niet weten wanneer ik met iemand begin te sugar daten omdat het ook niet zo belangrijk is voor mij. Een hele tijd geleden was ik op een sugar dating website aan het chatten met een oudere man. We hebben online over veel zaken gepraat en hij zag er op zijn profielfoto’s nog best ok uit. Uiteindelijk kwam ik te weten dat hij ook wel BDSM houdt. Alles leek perfect.”

“Ons eerste afspraakje was echter totaal niet wat ik mij had voorgesteld. Hij zag er héél anders uit dan op zijn foto’s en droeg een vieze, vuile jas met gaten in. Ik wou hem echter nog een kans geven omdat onze online gesprekken zo goed waren.”

Lees ook  Zó ziet de oudste dochter van André Hazes er nu uit

“Bleek dat hij ook alleen maar een 100 euro biljet bij had om te betalen wat voor best wat problemen zorgde omdat de serveerster niet het juiste wisselgeld had en hij stond er op om het exacte bedrag terug te hebben tot de laatste cent. Hij dacht tijdens de date ook de hele tijd dat het een goed idee was om mij constant te knuffelen, maar echt bijna non-stop. Hij deed het immens veel en op de meest ongepaste momenten.”

“Tegen het einde van de date voelde ik mij zeer ongemakkelijk en wou ik zo snel mogelijk weg van deze ‘sugar daddy’. Hij wou me meenemen naar zijn huis en wou me daar royaal voor belonen, maar ik heb vriendelijk gepast. Vervolgens liet hij mij buiten dan maar in de regen staan. In het weekend dat volgde had deze gek mij letterlijk nog honderden berichten gestuurd om weer af te spreken met beloftes van geld en cadeaus. Toen ik zei dat ik niet met hem verder wou, begon hij me nog meer te stalken. We zijn nu ondertussen 2 jaar verder en geregeld stuurt hij nog berichten naar mij die natuurlijk gewoon helemaal negeer.”

Catfish
“Ik heb meerdere keren succesvol een sugar baby gehad, maar ik heb wel één horrorverhaal. Zo was ik al enkele weken aan het sturen met een potentiële sugar babe en we besloten om af te spreken. Ik was een beetje lui geworden omdat mijn vorige ontmoetingen met andere dames altijd goed waren, was ik tevreden met maar 2 foto’s en dacht ik wel een goed idee te hebben hoe ze eruit zag.”

“Toen ze echter aan mijn deur stond, schrok ik mij een hoedje. Ze was zonder overdrijven minstens 35 kilo zwaarder dan op de afbeeldingen die ze mij had doorgestuurd. Ik betwijfel zelfs of zij dat was op deze foto’s. Met alle respect, ik had het gevoel dat zij eerder mij moest betalen dan ik haar.”

“Ze had gewoon dus ontzettend hard gelogen en ik maakte al snel duidelijk dat ik geen interesse had in haar als sugar babe. Hierna deed ze heel moeilijk en begon ze me af te dreigen omdat ze wist dat ik een vrouw had. Ik wou natuurlijk dat zulke afspraken heel discreet bleven. Aangezien ze nu wist waar ik woonde, kon ik bijna niets anders om haar gewoon een flinke som geld te geven zodat ze zou weggaan en haar mond zou houden.”

“Lesje geleerd dus en ik raad alle sugar daddies aan om eerst in het openbaar af te spreken zodat je zeker bent dat je het juiste vlees in de kuip hebt.”

Dochter (24) van Richard Krajicek en Daphne Deckers helemaal uit de kleren

Studente krijgt ‘ongepast’ bericht van voormalige leerkracht: «Ben je al 21?»