in

Studente krijgt ‘ongepast’ bericht van voormalige leerkracht: «Ben je al 21?»

Een Amerikaanse studente kreeg onlangs een wel heel apart bericht van een leraar uit het middelbaar. Ze deelde het tafereel op TikTok, waar er een storm van reacties op kwam.

De vrouw, ene Makayla (20), keek verbaasd op toen ze op Twitter plots een bericht kreeg van haar voormalige geschiedenisleraar. Ze geeft toe dat ze de man destijds knap vond, maar had nooit verwacht dat hij haar zoveel jaren later zou contacteren.

Daten
In het bericht vraagt de man om met haar af te spreken. «Hey Makayla! Ik hoop dat alles goed met je gaat nu je afgestudeerd bent. Ben je intussen toevallig al 21 jaar en heb je zin om iets te gaan drinken met een voormalige knappe geschiedenisleraar? Ik kijk uit naar je antwoord!», stuurde hij haar.

Lees ook  Deze gigantische jongeheer houdt je warm ’s nachts

Rode vlag
De vrouw weet niet goed wat ze ervan moet denken en deelde een screenshot op TikTok. Daar raadt de meerderheid haar af om op zijn verzoek in te gaan. «Als leerkracht word ik hier misselijk van», «Doe het alsjeblieft niet. Je was nog zo jong toen hij je leerde kennen.

Lees ook  Er bestaan nu speciale frietbakjes voor in de auto (en deze wil iedere drive-thru fan hebben)

Dit is zo’n grote rode vlag», «Beetje ongepast en stalkerig hoe hij zoveel jaren later nog aan je denkt», en «Zo fout! Ik gaf vroeger les en de gedachte alleen al om met een voormalige leerling te daten is walgelijk», is de algemene teneur.

@makaylam.llernot my 9th grade fantasy coming true

♬ Piano Man – Billy Joel

Sugardaddies onthullen horror-verhalen: “Mag ik je een pijpbeurt geven voor 300 euro op de parking?”

Vader heeft seks met zijn 13-jarige dochter en krijgt een jaar celstraf