in

Student (22) gaat naar ziekenhuis voor nierstenen en dan ontdekken artsen dít wonder

Student Lovely Dewolf (22) had last van haar buik en rug en de dokters dachten dat ze nierstenen had. Ze ging nietsvermoedend naar het ziekenhuis voor een onderzoek.

Het bleek om heel iets anders te gaan dan nierstenen. Het lijkt misschien wat op dezelfde pijn, maar Lovely had eigenlijk… weeën!

Terug naar huis had ze een baby in haar armen. En dat terwijl ze de hele zomer nog had genoten van studentenfeestjes. “Plotseling kwamen de dokters mij vertellen dat ik zwanger was! Ik dacht: help, wat een slechte timing.

Lees ook  Man hakt ‘aanr*nder’ dood met machete nadat hij hem betrapte hoe hij zwangere vrouw aanviel.

We hebben nog geen huis, ik studeer nog en we hebben maar 6 à 7 maanden tijd om alles te regelen. Maar het bleek dat ik niet pas zwanger was, ik was al aan het bevallen. Nog eens een half uur later was Maité daar.”

Toch zet ze haar studie nu even stil. ‘Dat is niet te combineren met het moederschap’. Vader Arno De Reycke (27) is dolblij met zijn dochter.

Lees ook  Zoekacties in Koarjum vanwege dood Karin Grijpstra

Hij had zich liever wat langer voorbereid, maar nu ze er eenmaal is, wil hij niet meer zonder haar. Hoe ze het niet kon voelen? “Ik was wel eens misselijk, maar ik dacht meteen dat ik te zwaar gefeest had. En als ik ’s morgens niet uit bed wilde, was dat omdat ik niet naar de les wilde, dacht ik.”

‘Is het een aflopende zaak voor Twan Huys?

Kitten bij Emmeloord uit auto gegooid en overreden: ‘Hij maakt het nu goed’