in

Stewardess vindt USB-stick op de grond van de luchthaven. Ontdekking erop doet haar ogen wagenwijd opensperren.

Stewardess Alicia Fort had pas gedaan met werken toen ze onderweg was naar haar huis in San Francisco. Daar, te midden van de mensenmassa, wekte een kleine USB-stick op de grond haar aandacht. Ze raapte het op en stak het in haar zak met de bedoeling om het thuis verder te onderzoeken. Ze wist echter niet wat voor een grootse ontdekking ze zou doen wanneer ze er later een kijkje naar zou nemen.

Enkele dagen later opende Alicia de bestanden en trof trouwfoto’s aan. Haar hart stond stil. Niet alleen was Alicia een stewardess, maar ook parttime fotograaf en ze wist meteen dat dit iemands gegeerde herinneringen waren. Ze kon de gedachte niet verdragen dat iemand deze foto’s verloren had en wendde zich tot de sociale media. Het verzoek was om het koppel van de foto’s op te sporen en de USB-stick terug te bezorgen. Omdat ze niet veel aankooppunten had, postte ze de foto van het koppel in de hoop dat iemand hen zou herkennen.

Lees ook  Vrouw (27) verkoopt haar maagdelijkheid aan hoogste bieder: “Ik ben het beu om te wachten”

En het duurde inderdaad niet lang vooraleer iemand het koppel herkende. De pasgetrouwde Diana en Eduardo leefden op een wolk na het huwelijk – en ze wisten zelfs niet dat de foto’s zoek waren geraakt. Dagen nadat Alicia de foto’s online postte, begon Eduardo op het werk verschillende telefoontjes te krijgen. Dan leerde hij over de vermiste USB-stick en de inspanningen die Alicia geleverd had om de foto’s terug te bezorgen. Hij was diep geraakt. Blijkt dat de USB-stick in handen was van zijn ouders die het naar Mexico zouden brengen om het aan familieleden te tonen die de bruiloft niet konden bijwonen.

Lees ook  Ronnie Flex deelt eerste kiekje met pasgeboren dochtertje.

Het koppel is Alicia eeuwig dankbaar en toont hen dat er onder complete vreemden nog altijd vriendelijkheid bestaat.

Man is ontrouw met bloedmooie Italiaanse schone. 9 Maanden later onthult mysterieuze brief het ondenkbare.

Dronken man hakt snuit van hond af