in

Stervende pitbull krijgt de vakantie van zijn leven. Ontroerend!!

Mr. Dukes, een Amerkinaanse Staffordshire Terriër van fotograaf Zhenia Bulawka en haar vriend Christian vocht twee jaar lang tegen mestcel kanker. Zij wisten dat de dag dat ze afscheid van Mr. Dukes moesten nemen erg snel naderde. Daarom besloten ze Mr. Dukes een onvergetelijke vakantie te geven.

Zhenia Bulawka deelde de vakantie foto’s via socialmedia en de TrendNova redactie was geraakt door dit verhaal:

Dit is een fotoserie die ik in augustus heb genomen in Assateague, Maryland. Christian en ik namen onze drie pups mee voor twee daagse strandvakantie. Wij hebben deze vakantie geboekt ter ere van onze 11 jaar oude Mr. Dukes. Hij was destijds in het laatste fase van derdegraads mestcel kanker waaraan hij leed.

Mr Dukes hield van zwemmen in ons familiezwembad, maar tot dan toe had hij nog nooit het strand en de oceaan gezien. Het was een hele speciale reis voor ons, en ik ben zo dankbaar dat het ons gelukt is om Mr. Dukes de vakantie van zijn leven te geven. Een maand later is Mr. Dukes overleden nadat hij twee jaar lang moedig heeft gevochten tegen mestcel kanker..

Lees ook  Hond sterft 2 uur na bezoek aan meer – baasje waarschuwt iedereen met een hond: “Wees voorzichtig”

’De rit naar Assateague duurde 3 uur, en onderweg hadden wij stralend weer. Op het moment wij op het strand aankwamen was het bewolkt en begon het te regenen. Dat maakte voor ons helemaal niets uit, wij houden namelijk van regen!!!’’

“Wij waren de enige aanwezigen op het straat en lieten Ruby als eerste los. Ze ging helemaal alleen het water in, maar al snel rende ze het strand weer op omdat ze de geluiden van de opkomende golven in eerste instantie erg vreemd vond. Maar al gauw ging zij weer terug om van de zee te genieten.”

Het was toen tijd om een broodje te eten. Hier zie je Christian die zijn heerlijke broodje rosbief deelt met Dukes — zonder uien natuurlijk.

Op het balkon van het Ocean City hotel genoten wij van de magische zonsondergang.

Tijd voor een avondwandeling.

“Nog even in het zand spelen en genieten van het uitzicht.”

“Tijd om te gaan slapen en Ruby was weers eens de eerste die in slap viel.”

Lees ook  “Als een huisdier sterft zou er rouwverlof moeten volgen”

“En zo als gewoonlijk was Violet de eerste die wakker werd.”

“Na het ontbijt gingen wij weer terug naar het strand om te genieten van een zonnige dag. Hier draag ik de armband, die ik als verjaardagscadeau van Christian gekregen had. Hij had deze armband speciaal voor mij laten maken. Als je goed kijkt zie je Ruby en Dukes op mijn armband. Helaas konden wij nergens een derde hoofd op laten maken. Arme Violet!”

“Kijkende mensen.”

“Dukes was mijn beste vriend. Hij was tevens mijn beste maatje omdat zijn passie voor het leven me een constante bron van inspiratie gaf. Ik raakte nooit verveeld als ik hem fotografeerde.

Sinds zijn overlijden is me meerdere malen vertelt hoe gelukkig Dukes was om ons als baasjes te hebben. Maar eigenlijk ben ik degene die geluk moet hebben dat ik hem had. Hij was de slimste, grappige, loyaalste, sterkste, maar ook de gevoeligste hond. Hij heeft mijn leven veranderd en ik zal hem voor altijd gaan missen.”

Deel dit liefdevolle eerbetoon aan Mr. Dukes met vrienden en familie!

Vrouw stelt onverwachte vraag na s*ks – Briljante reactie van de man is hilarisch!

Deze ouders tatoeëren een wijnvlek, zodat hun dochter zich niet anders voelt.