in

’Stel vermoordt zwangere vrouw en steelt baby uit de buik’

Een zwangere vrouw (24) is in Brazilië op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Het motief voor de moord is even bizar: een oude schoolvriend was uit op het kind in de buik van Flavia Mafra.

Mafra was 36 weken zwanger toen daar op schokkende wijze een einde aan kwam. Een stel dat zelf een miskraam had gehad, bekenden van het slachtoffer, wilden volgens lokale media alsnog een kind.

Lees ook  9 signalen dat je niet genoeg water drinkt

Ze lokten de twintiger door haar uit te nodigen voor een ’babyshower’. Eenmaal op locatie werd het slachtoffer door de man aangevallen met een baksteen, zo bekende hij aan de politie. Zijn vrouw had afgelopen jaar een miskraam gehad, maar ze wilde koste wat het kost een kind.

Gruweldaad
De buik van de zwangere vrouw werd opengesneden met een mes. Later werd ze gedumpt en gevonden door familieleden.

Lees ook  Dokters begrepen niet waarom de 10-jarige mondaften had: daags na haar dood komt de vreselijke waarheid naar buiten

De baby was weg. Die bleek door het stel mee te zijn genomen naar het ziekenhuis voor verzorging. Ze zijn beiden gearresteerd en hebben schuld bekend.

Het gestolen kindje maakt het naar omstandigheden goed, schrijft de Daily Mail. De baby krijgt in een kinderziekenhuis antibiotica en pijnstillers.

’Getrouwde docente (33) had s*ks met 15-jarige leerling’

‘Beperking én Turkse achternaam’: Vlaamse Sara vond pas na jaren een bijbaantje