in ,

Snackfanaten opgelet: deze ‘frituurloop’ houd je sowieso wél vol

Een marathon rennen of andere vorm van actief bezig zijn? Nee, bedankt. Doe jou maar een lekkere kroket of een ‘frietje met’.

Tijdens de Frituurloop in Rotterdam loopt niet alleen het water je in de mond, maar ben je ook nog eens lekker aan de wandel.

Frituurloop Rotterdam
Het concept is simpel: je gaat zes cafetaria langs in Rotterdam en krijgt bij elke frituur een andere lekkernij.

Tijdens die zes kilometer lopen, vul je ook nog wat quizvragen in. Dus je stappenteller loopt niet alleen op, maar ook je winkansen worden per snack groter.

Lees ook  Chihuahua kan niet lopen en duif kan niet vliegen - de twee worden de beste vriendjes

Frikandellen scoren
En ja, die prijs wil je wel in de wacht slepen. Je kunt namelijk een jaarvoorraad frikandellen winnen. Als echte snackfanaat is dat natuurlijk een droom die uitkomt.

Wanneer je een plekje vrij moet houden in de agenda? Tijdens het paasweekend, om precies te zijn op 3 en 4 april. Dit keer geen eieren zoeken, maar gewoon lekker een vette hap naar binnen werken.

Steunen
Mocht je nu enthousiast zijn geworden – wij in ieder geval wel – dan hop, inschrijven maar. Een kaartje kost vier euro per persoon en je steunt daarmee ook nog eens de ondernemers.

Lees ook  Bijna niemand weet het. Denk jij te weten hoe de vijfde zoon heet?

Ook in Eindhoven, Den Haag en Leeuwarden wordt de loop georganiseerd, dus dat scheelt misschien weer wat reistijd.

Door de huidige maatregelen kun je natuurlijk niet met een hele groep op pad, maar kun je maximaal met twee personen deelnemen. Trommel je beste vriend of vriendin op en gaan met die bamihap, euh, banaan.

Italië neemt lading AstraZeneca-vaccins in beslag na dood muziekleraar (57)

Terugschakelen van 6 naar 2 terwijl je 150 rijdt blijkt geen goed idee te zijn!