in

Siamese tweelingen Abby en Brittany worden 27 en nemen een levensbelangrijke beslissing…

De tweelingen Abby en Brittany Hensel schreven geschiedenis toen ze geboren werden. Ze werden een van de weinige Siamese tweelingen die niet alleen de bevalling overleefden, maar succesvol en veilig ter wereld kwamen. Sindsdien bloeiden de meisjes helemaal open en ze vierden onlangs hun 27e verjaardag – een ander medisch wonder, en ze onthulden interessant nieuws met de wereld. Dit nieuws zal niet alleen een invloed hebben op hen, maar ook op anderen.

Mensen zijn gefascineerd door de tweelingen en over de manier waarop ze samen opgroeiden. Ze bestaan in essentie uit een lichaam met twee hoofden. De twee meisjes hebben in het bovenlichaam hun eigen organen. Dus hun ene lichaam bevat twee magen, twee harten en vier longen. Maar ze delen hun onderlichaam, dus ze hebben slechts een voortplantingssysteem.

Lees ook  Moeder en 3-jarig dochtertje gered nadat man haar mishandeld en woning in brand steekt

Elke zus controleert de helft van de ledematen en ze moeten voortdurend onvoorstelbare obstakels overwinnen. Denk maar aan leren wandelen, laat staan lopen, hun haar borstelen, en zoveel dingen leren die wij voor vanzelfsprekend aannemen. Ze zijn ondertussen van de hogeschool afgestudeerd en rijden zelfs met de auto!

De wereld zag hoe ze bergen verzetten toen ze in de Oprah Winfrey Show verschenen en waren het middelpunt van een documentaire genaamd “Joined for Life.” Ze hadden zelfs hun eigen televisieserie.

Lees ook  Baby sterft in armen van moeder door afgebroken tak in bos

Nadat ze aan de Bethel University afstudeerden met een diploma in onderwijs, besloten de tweelingen dat ze leraren wilden worden en een positieve impact op anderen willen hebben. Als wiskundeleraren denken ze dat hun uniekheid ervoor zal zorgen dat de kinderen geëngageerd blijven en leren dat het niet het uiterlijk is wat een persoon maakt.

Zelfs hun directeur was erg enthousiast om hen bij zijn personeel te mogen verwelkomen. De kinderen lijken zich aangetrokken te voelen tot de meisjes.

We wensen deze dappere vrouwen het allerbeste toe in hun professionele carrière. Hun studenten zijn gezegend om hen te hebben als leraren en rolmodellen.

Dit is de reden waarom je nooit velletjes van een verbrande huid moet trekken

Transgender man deelt ongelofelijke voor & na foto’s, en verliest al zijn vrienden en familie…