in

Schoften schoppen en slaan 18-jarige meisje in Breda totdat ze haar telefoon afgeeft.

Zaterdagnacht werd een 18-jarige jongedame in Breda op de Oosterhoutse Busbaan brutaal van haar telefoon beroofd. Een groepje jongeren schopten en sloegen het meisje totdat ze haar telefoon aan de overvallers gaf.

Het meisje fietste rond 2 uur ’s ochtends met de telefoon in haar hand in de richting van het centrum. Op de Oosterhoutse Busbaan werd ze tegengehouden door een zestal jongens. Drie jongens sprongen voor haar op de baan. Ze duwden het meisje van haar fiets, waardoor ze gewond raakte aan haar arm.

Lees ook  Dit is de ‘vergeten’ dochter van de geroemde volkszanger André Hazes

De overvallers eisten haar telefoon en begonnen meedogenloos op haar te schoppen en te slaan. Het slachtoffer probeerde haar telefoon nog weg te stoppen, maar dat werd door de agressievelingen beantwoord met nog meer schoppen. Ditmaal in haar maag. Uiteindelijk kon ze niet anders dan haar telefoon afgeven om aan het geweld te ontsnappen.

Lees ook  Vermiste Flynn (24) dood gevonden in de Zuid-Willemsvaart in Helmond

Daarna zette de groep het op een lopen. De jongedame werd geholpen door een voorbijganger. Het slachtoffer deed inmiddels aangifte bij de politie, die de zaak zeer hoog opneemt. De politie hoopt de daders te kunnen identificeren aan de hand van camerabeelden in de omgeving.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat er snel gerechtigheid geschiedt.

Man koopt tarantula zodat zijn schoonmoeder met spinnenangst niet meer op bezoek zou komen.

Pastoor die meisje (14) m*sbruikte, krijgt lichte straf omdat hij ‘een man van God’ is.