in

Schoft lacht terwijl hij urineert op gedenksteen voor 9-jarige jongen die overleed aan kanker.

Een schokkende video toont hoe een man gemeen lacht terwijl hij urineert op een gedenksteen voor een negenjarig kankerslachtoffertje.

Bryan Bellace (23) besloot vorige week om op de gedenksteen van Christian Clopp te urineren in het Underhill Park in Philadelphia. Zijn vriend Daniel Flippen (23) zou het tafereel gefilmd hebben voor zijn Snapchat.

De walgelijke video werd uitgebreid gedeeld op de sociale media en zorgde voor heel wat afkeer en woede. Ook de politie kreeg de vreselijke video onder ogen en kondigde aan de twee mannen te zullen vervolgen.

Lees ook  Kind gooit vuurwerk in put en zal dat waarschijnlijk nooit meer doen

De vader van Christian, Mark Clopp, zei aan CBS Philly: “Ik begrijp de wereld van vandaag niet. Een vriend van ons informeerde me vandaag dat er een video was van twee schoften die op de gedenksteen van Christian urineerden.”

Buurtbewoners Paul Burgan en Desmond Walker namen daarna het initiatief om de gedenksteen schoon te maken. Walker zei: “Als alleenstaande ouder denk je: ‘Wat als dit mijn kind was?’”

De twee buurtbewoners waren zo geschokt over de feiten dat ze de handen uit de mouwen staken om de gedenksteen schoon te maken en te desinfecteren.

Lees ook  3 kinderen komen om bij aanrijding met trein

De voor het publiek opengestelde speeltuin waar het incident plaatsvond, werd aan Christian opgedragen na zijn overlijden in 2014.

De verdachte werd aangeklaagd voor crimineel wangedrag, terwijl de filmende vriend vervolgd wordt voor het drinken van alcohol in een openbaar park.

Beiden mannen werden kort aangehouden en weer vrijgelaten, maar zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties.

Bestuurder krijgt boete omdat auto zo smerig was dat het gevaarlijk was.

Kattenpootje afgehakt: Baasje zoekt getuigen van ‘mishandeling’