in ,

“Sarah van Soelen haalt heel hard uit naar Monique Westenberg!”

Het is weer helemaal op en top in roddel-land want André Hazes is weer weg bij Monique Westenberg. Dit keer voor Sarah van Soelen, een 25-jarige dame uit een rijke familie.

Vorige maand liet de zanger weten de moeder van zijn kind te verlaten omdat het niet zou werken. Al snel kwam aan het licht dat er een andere vrouw in het spel was, dit keer wél van zijn leeftijd.

Lees ook  Chinees hotel stelt ijsberen tentoon om gasten te ‘vermaken’

Monique liet dan ook weten dat het dit keer wel definitief over zou zijn. Ook heeft ze haar ex inmiddels al ontvolgt op social media vanwege verschillende berichten die Hazes plaatste. Die berichten kun je inzien via de link onder de onderstaande alinea.

Sarah van Soelen steekt de draak met Monique Westenberg!
Sarah werkt in een winkel waar ze model staat voor de kleding die ze verkopen. Via een berichtje sneerde ze volgens fans en volgers naar Monique.

Lees ook  Gebeten door een mug? 9 natuurlijke manieren om de jeuk te stoppen

Ze schreven: “They can steal your recipe. But the sauce won’t taste the same!” Dit zou gaan om de ‘haarstijl’ die Monique van Sarah gejat zou hebben. Maar toen verscheen er een foto van Sarah die veel volgers toch wel érg aan een foto van Monique deden denken.

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen

Jaimie Vaes zwaar afgebrand: ‘Hysterisch en sloeg zelf ook!’