in

Sadie’s ouders weten wie haar echt doodde: het wordt onthuld in schokkende doodsbrief

Toen de 15-jarige Sadie Riggs zelfmoord pleegde, was haar familie volledig verwoest.

Het is moeilijk om je in te beelden hoe iemand van haar leeftijd zo depressief moest geweest zijn om zo’n drastische beslissing te nemen.

Maar haar familie wist waarom ze stierf, en wilde duidelijk maken wie er de echte schuldige was.

Doodsbrief
In het eerste deel van de doodsbrief, volgden ze de gewone manier van werken. Ze beschreven wie Sadie was, en waar ze van hield. Ze legden uit dat Sadie softbal speelde en hield van lezen en tekenen. Maar toen namen ze een andere richting en gingen ze tegen de traditie van doodsbrieven in…

In een oprechte boodschap, beschreef de familie precies wie er de echte schuldige was voor de dood van hun dochter:

“Om de geruchten rond de dood van onze Sadie te ontmaskeren, willen we graag deze informatie met je delen. Ja, Sadie beroofde zich van haar leven, ze hing zichzelf op. Het is moeilijk om in te beelden dat zo’n jong iemand met zoveel problemen worstelde. Sadie had hulp gezocht bij een therapeut en nam medicatie, maar het was allemaal teveel voor haar. Als je even stilstaat bij de dynamiek in Sadie’s familie, zal je zien dat een groot percentage van de mensen in haar leven geen bloedband had met haar, maar God gaf ons dit kind want ze had een familie nodig.”

Lees ook  Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar. Maar DIT is de reden waarom de ouders het toelieten.

“Sadie had een zwaar leven, en tot een recent voorval op haar school, probeerde ze zo goed mogelijk met alles omgaan. Voor een jong meisje die zo graag naar school ging, ging alles bergaf voor haar. Aan de pestkoppen: jullie maakten haar kapot, gaven haar het gevoel dat ze waardeloos was. God zal een antwoord voor jullie klaar hebben, maar weet dat het niet te laat is om jezelf te veranderen.”

Bericht aan alle pestkoppen
Sadie’s familie legde in de doodsbrief de pijn uit waar zoveel mensen onder lijden wanneer gepest worden:

“Aan alle pestkoppen: Ik wil dat je weet dat hoewel we jullie daden haten, we je echter nooit de verlammende pijn toewensen. Een pijn die zo hevig is dat ademen moeilijk wordt, en een schuldgevoel die ons doet geloven dat we iets verkeerd doen in anderen hun ogen…”

Lees ook  Na 1.616 injectienaalden en 4 jaar ivf-behandelingen bevalt mama van prachtige babydochter.

Maar de familie sloot de doodsbrief af met een positieve noot:

“In plaats van bloemen te krijgen vraagt de familie van Sadie dat je aardig bent tegen de ander.”

Jammer genoeg is Sadie’s geval niet uniek. Volgens bullyingstatistics.org, een website die statistieken verzamelt over pesten, is zelfmoord de derde grootste doodsoorzaak onder jongeren. Minstens de helft daarvan is een gevolg van pesten.

Ik zal nooit stoppen met verhalen over pesten te delen tot dat pesten stopt!

We kunnen de situatie vandaag nog veranderen door een goed voorbeeld te geven. Behandel je familie, vrienden en collega’s met respect, aardigheid en liefde.

Klik op ‘leuk’ en deel dit artikel als je een verschil wilt maken. Jongeren hebben het recht op een “pestvrij” leven, zodat niemand zich moet beroven van het leven hierdoor.

Waarom je altijd een Foto van het fornuis moet maken als je op vakantie gaat

Vreselijk! Vrouw van 100 jaar oud wordt door man aangevallen op weg naar de kerk. De vrouw is gisterochtend overleden