in

’s Werelds ‘heetste oma’ is terug (FOTO’S)

Gina Stewart (48) staat bekend om haar provocerende foto’s op sociale media, maar dit keer ontplofte de boel, nadat Instagram haar nieuwste pikante foto verwijderde.

Teleurgesteld
De foto’s van de schaarsgeklede Gina zijn een hit op Instagram, maar haar laatste kiekje werd door het medium snel ten onder gebracht. Hoewel Twitter de foto als ‘oke’ beschouwde, dacht Instagram daar anders over. Gina vertelde aan Daily Mail dat ze teleurgesteld was over het besluit van het social media platform.

Lees ook  Mannen geven onderdak aan vrouw, maar ver krachten haar daarna

Reactie
“Instagram heeft het bericht verwijderd, omdat het niet aan de richtlijnen voldeed, maar er werden geen tepels op de foto getoond, dus heb ik Instagram gevraagd het alsjeblieft opnieuw te posten”, aldus Gina.

Implantaten
Ze gaf toe dat nu ze ouder is, beseft dat haar gezondheid belangrijker is dan haar borstomvang, zo is Gina van plan haar implantaten in de nabije toekomst te laten verwijderen. Gelukkig kunnen wij en haar 100.000 Instagram volgers er nu nog even van genieten.

Lees ook  “Mensen die geen mondmasker dragen zijn waarschijnlijk sociopaten”

‘Famke Louise verraadt wie haar nieuwe liefde is’

Grootmoeder trekt aan alarmbel wanneer 4-jarige thuiskomt met blauw oog – maar iedereen weigert om de vreselijke waarheid te erkennen