in ,

Rowéna uit ‘Love Island’ verrast volgers met doorzichtige outfit

Rowéna Verdaasdonk, die in het eerste seizoen van ‘Love Island’ te zien was, heeft een gewaagde foto gedeeld op Instagram. Haar volgers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken.

De 28-jarige brunette uit Breda is naast juridisch secretaresse ook model en dat toont ze maar al te graag op Instagram. Zo plaatste ze vandaag een foto waarin ze schittert in een doorzichtig bloesje.

Lees ook  Duitse dief steelt fiets door boom om te zagen

Haar volgers vinden de foto erg geslaagd. “Wat ben je mooi!”, “Wow, zo knap”, en “Zoals altijd stralend”, klinkt het onder meer.

Niet klagen
Het gaat overigens erg goed met de goedlachse Nederlandse, zo geeft ze zelf aan in een Instagram Story. “Met mij gaat het gelukkig goed.

Ik ben wel een beetje klaar met de maatregelen, maar ik mag absoluut niet klagen. Ik zit goed in mijn vel, heb veel leuke dingen op de planning en het zonnetje schijnt. Meer heb ik niet te wensen”, schrijft ze.

Lees ook  “Ooit was ik een man, nu heb ik al met 2.000 mannen geslapen. En niemand kent mijn geheime verleden”

Mysterie eindelijk onthuld, dit is de knappe vrouw van Ali B.

21 vrouwen die binnen een seconde kunnen transformeren in een monster