in

Rouwende ouders verbergen camera op kerkhof, zien vrouw die steelt van het graf van hun zoon

De zoon van Jacob en Tashanna Armstrong, McKade, stierf bij zijn geboorte. Het rouwende paar bezoekt het graf van McKade in Oklahoma zo vaak als ze kunnen.

Om de tragedie het hoofd te bieden, begonnen ze sentimentele items zoals kleurrijke windmolentje en klein speelgoed – dingen waarvan McKade zou houden en waarderen – op zijn graf te plaatsen.

Het duurde niet lang voordat Jacob en Tashanna begonnen op te merken dat deze items verdwenen, één voor één. Het werd duidelijk dat er iemand langs kwam om ze van het graf van de baby te plukken.

Lees ook  Het bestaat, een verzorgingshuis zonder coronazieken: “Strengere maatregelen dan die van overheid genomen”

“Dit windmolentje betekent waarschijnlijk niet heel veel voor een onbekende, maar het betekent veel voor de persoon die het daar heeft geplaatst,” vertelde Tashanna.

Om erachter te komen wie dit deed, plaatste Jacob zorgvuldig een verborgen camera in de struiken van het kerkhof op slechts een paar meter van het graf van zijn zoon.

Hij was vastbesloten om de vandaal op heterdaad te betrappen – en het werkte. Nu hoefde hij alleen maar de verdachte te identificeren en voor het gerecht te brengen.

Lees ook  André Hazes reageert zó op ophef om zijn ‘nieuwe look’

Jacob gaf de verborgen camerabeelden aan plaatsvervangend chef James Logsdon, die de zaak wilde oplossen.

Het was er één die hem heel erg aan het hart lag, want zijn zus stierf ook bij de geboorte en is begraven vlak bij McKade. Nu was het tijd voor de gebroken ouders om de man in kwestie te confronteren …

Bekijk de video hieronder:

Koningin Máxima vreest familiedrama

Vrouw die gepest werd op school verdient nu massa’s geld als model