in

Rouwende moeder Sabrina koopt nog cadeaus voor zoontje die al 2 jaar dood is

Een rouwende moeder heeft duizenden ponden aan cadeaus voor haar zoontje uitgegeven. Ook al stierf hij twee jaar geleden. Dat meldt The Mirror.

De 34-jarige Sabrina McKenna zegt dat het winkelen voor haar gestorven zoontje helpt bij het rouwproces.

Anderen hebben hier geen begrip voor: ze ontvangt veel kritiek op de foto’s die ze van de cadeaus online zet. “Ze noemen me een freak en een weirdo.”

“Ik ben al door genoeg moeilijke tijden gegaan en nu krijg ik ook nog een agressieve berichten van vreemden?” aldus McKenna.

“Het kopen van cadeaus helpt bij het rouwproces dus wie heeft het recht om me hierover te beoordelen?”

Verwennen
McKenna raakte zwanger op haar 31ste. Na jaren proberen om kinderen te krijgen, had ze de kans op een zwangerschap opgegeven.

Lees ook  Clubs sluiten zelf deuren nu besmettingen weer toenemen

Dus was ze heel blij toen ze hoorde dat ze een zoontje zou krijgen. “Ik had altijd de naam Jamie heel mooi gevonden en vertelde tegen iedereen dat ik hem heel erg zou gaan verwennen, zeker omdat we zolang op hem hadden moeten wachten.” Ze richtte de babykamer in en wachtte vol enthousiasme op haar zoontje.

Hartslag
Bij de echo na 32 weken zagen de doktoren echter geen hartslag meer. Jamie was gestorven, in de buik van zijn moeder.

McKenna plande een begrafenis voor hem. Ze werd depressief en haar relatie met haar partner liep op de klippen.

Op een dag besloot ze meer speelgoed te gaan kopen. “Ik was zo blij geweest toen ik alles aan het regelen was voor Jamies komst, dat ik dacht: ‘Waarom blijf ik niet gewoon dingen voor hem kopen? Hij is nog steeds mijn zoon.’”

Lees ook  Bredanaar (35) aangehouden voor stelen van een airfryer

Rustig
Die paar uren dat ik aan het winkelen was, voelde ik me eindelijk weer rustig. “Het was mijn manier om tegen hem te zeggen: ‘Je bent er niet meer, maar ik denk nog steeds aan je.

’” De feestdagen daarop kocht ze ook cadeaus voor hem en voor zijn verjaardag organiseerde ze een feest.

McKenna hoopt dat ze ooit sterk genoeg is om al het speelgoed te doneren aan een goed doel. Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Duo zit dagen ‘vast’ in open bezemkast

Ouders filmen kind (1) met pistool in mond