in

Röntgenfoto’s laten de werkelijke reden zien waarom hond ziek is – waardoor de eigenaar gedwongen wordt een cruciale beslissing te nemen

Toen dierenliefhebber Liz Haslam een ​​Engelse bull terrier genaamd Eric uit Turkije wilde adopteren, had ze geen idee hoe hard hij liefde nodig had.

Het bleek dat Eric door een geweer was neergeschoten. En toen dierenartsen terug in Groot-Brittannië röntgenfoto’s van Eric maakten en 50 kogels in zijn lichaam ontdekten, nam Liz een beslissing die me in tranen bracht.


Liz bracht Eric naar Engeland in september 2015. En hoewel de dierenvriend hem de best mogelijke zorg gaf, verslechterde de bull terrier tot het punt waarop hij bijna volledig blind was. Maar het was pas toen Eric een uitgebluste uitstraling kreeg, en door dierenartsen werd geröntgend. En toen ontdekten ze het tragische verleden van Eric.

De röntgenfoto’s onthulden maar liefst 50 loden kogels die zich in Eric’s huid en botten zaten.


Liz Haslam redt al haar hele leven honden en ze wist dat het leven van Eric in Turkije moeilijk was, zelfs zonder de röntgenfoto´s, dus ze nam een ​​beslissing.

Liz besloot Eric het beste leven te geven dat ze maar kon. Haar enige inkomen is wat ze verdient van haar organisatie, Beds for Bullies Rescue, dus begon ze een inrzameling om de operatie van Eric te betalen.

“Ik leef voor mijn honden en doe alles wat ik kan voor hen. Om mij in staat te stellen verder te gaan met wat ik doe, heb ik iemand nodig die me op weg helpt met wat geld, “vertelde Liz aan de Daily Mail.


Het overlevingsverhaal van Eric verspreidt zich nu als een lopend vuurtje online en Liz blijft donaties verzamelen namens Eric.

Het doet me pijn om te lezen over Eric’s gruwelijke verleden, maar gelukkig heeft hij Liz nu in zijn leven, dus zijn toekomst ziet er rooskleurig uit. Deel alsjeblieft Eric’s verhaal en help ons Liz de aandacht te geven die ze verdient voor al het geweldige werk dat ze doet voor Eric en andere honden!

Engerd volgt moeder en 2-jarige dochter in winkel: ineens fluistert hij: “Zeg maar dag tegen mama”

Student doorboort kat met pijl en boog – gooit ze daarna bij het vuilnis