in

Romy Monteiro poseert in bikini en laat weten trots te zijn op haar lichaam

Romy Monteiro is een Nederlandse zangeres, musicalactrice en presentatrice. Nadat zij in 2014 deelnam aan de talentenjacht The voice of Holland brak ze in 2015 door met de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard.

Op Instagram plaatste ze vandaag een foto waarop we haar in bikini zien poseren. daarbij schrijft ze: „Ik vind het bizar dat ik daar gewoon sta te poseren voor een merk in bikini.

Lees ook  Baasje wil 10-jarige corgi in laten slapen om plaats te maken voor nieuwe puppy

Dat had mijn 16-jarige ik nooit geloofd! Dat ik daar sta en het ook nog eens mooi vind”, begint de 27-jarige musicalster.

„Maar trots zijn op een uiterlijk iets komt soms zo oppervlakkig over. Maar ik ben wél heel trots dat ik mijn onzekerheden heb veranderd.”

Romy Monteiro is hartstikke trots
Haar hele leven heeft Romy gestreden tegen de kilo’s en de suiker- en vetverslaving. „Natuurlijk heb ik nog steeds onzekerheden, duh, maar op dit moment ben ik hartstikke trots op mijn lijf, het proces en op deze foto! En dat mag ik best zeggen, vind ik. Denk ik.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Fans van La Casa de Papel opgelet: ‘Stockholm’ gaat uit de kleren

OG3NE-zusje Lisa knapt bijna uit haar badpak aan de rand van het zwembad