in

Robbert is een kenner en wist het al: ‘De aliens hebben ons gewaarschuwd voor het coronavirus’

Gisteren vertelden we jullie al dat heel wat complot-zotten er heilig van overtuigd zijn dat door de straling van 5G zendmasten het coronavirus eigenlijk bestaat. Sommige van deze mensen hun oplossing is om al deze masten gewoon in brand te steken.

Aliens wisten van het coronavirus
Vandaag hebben we ook een bijzondere man die we jullie graag willen voorstellen. Maak kennis met Robbert van den Broeke, een medium die naar eigen zeggen ook met aliens kan communiceren.

Volgens Robbert is 5G ook de schuldige van het coronavirus, meer zelfs, de aliens hadden ons gewaarschuwd voor wat er nu aan het gebeuren is.

Lees ook  Vandaag 250 nieuwe corona doden in Italië

Deze buitenaardse wezens zijn overigens wel ontzettend vriendelijk en zouden ons graag willen helpen, maar dat mag helaas niet. Het zit ons blijkbaar echt mee.

S*ks met aliens
Er is wel één kleine meevaller. Zo zou s*ks hebben met deze aliens wel weer volgens hem kunnen en zou het ook echt de moeite zijn. Je kan hen zelfs zwanger maken. Er zijn blijkaar al mensen die een buitenaards kind hebben

Lees ook  ZIEN: Gaby Blaaser trakteert haar volgers op 18+ video

Robbert geeft ook nog een laatste waarschuwing mee: indien we de technologie op dit tempo verder laten vooruitgaan, ziet de toekomst er niet rooskleurig uit voor onze planeet.

Hij heeft zelfs een exact percentage berekend dat de Aarde eindigt binnen 20 jaar. De kans zou maar liefst 88% zijn indien we mensen als Robbert niet gaan geloven.

Zijn onderliggende boodschap is dus stiekem duidelijk: zoveel mogelijk 5G zendmasten verbranden en we kunnen binnenkort allemaal waanzinnige s*ks hebben met aliens.

Dom blondje legt even uit waarom sommige mensen wel en niet besmet zijn met corona

26-jarige Michelle Willemsen is ook tijdens de lockdown de knapste journaliste uit heel Nederland (foto’s)