in

Rico Verhoeven: “Mijn vader heeft mij al die jaren zo veel pijn gedaan”

Rico Verhoeven mag dan professioneel kickbokser zijn en nergens bang voor lijken, maar ook hij heeft zo zijn angsten. “Er is niets waar ik bang voor ben, behalve dat ik faal als vader.”

In een interview met Linda. vertelt Rico over de moeilijke relatie met zijn ouders en de angst om niet te slagen als vader, die daardoor is ontstaan. De moeder van de bokser dronk veel en gebruikte drugs waardoor hun band niet goed was en ook bij zijn vader kon hij niet altijd terecht. Dat wil hij niet voor zijn kinderen en daarom doet hij er alles aan om gelukkig te blijven met zijn vrouw Jacky en hun 3 kinderen.

Lees ook  Jonge moeder sterft na de bevalling, maar redt meerdere levens door prachtige daad

Pijn gedaan
Maar Rico werkt niet alleen hard aan de relatie met zijn vrouw en kinderen, door zijn vrouw Jacky heeft hij ook weer contact met zijn moeder. Zij gaf hem de keuze om of nu contact met haar te zoeken of haar nooit meer te zien.

Dat pakte met zijn moeder goed uit, maar met zijn vader is het niet meer goed gekomen. “Hij heeft mij al die jaren zo veel pijn gedaan”, vertelt hij over zijn inmiddels overleden vader in het interview. “Als ik dit vertel, ontroert het me enorm.”

Lees ook  Belgische moeder bevalt en laat het kindje dan verdrinken in het toilet

Beer stort te pletter van klif nadat hij met stenen bekogeld werd.

Experts waarschuwen: van roken kan je penis krimpen.