in

Restaurant bant jonge jongen zonder armen omdat hij met zijn voeten moet eten.

Een moeder uit Arkansas, VS, beschuldigde een restaurant ervan dat ze haar driejarige zoon zonder armen zouden discrimineren. De jonge jongen, William Bancroft, paste zich aan aan zijn leven zonder armen. Om te eten zit hij vaak op tafel en gebruikt zijn voeten om eten op te pikken en dingen met anderen te delen.

William zat onlangs op de tafel in een lokaal pannenkoekrestaurant IHOP, waar de familie zat te ontbijten. Maar dan zei de manager hen dat de jongen niet op tafel mocht zitten wegens “gezondheidsredenen.”

De manager wilde ook niet dat de jongen de siroop met zijn voeten aanraakte, en beweerde dat dit een hygiënisch probleem zou zijn.

Lees ook  Dit is de reden dat je altijd sokken moet dragen als je naar bed gaat

Hoewel de moeder, Alexis Bancroft, de manager vertelde dat ze de voeten van de jongen eerst gewassen had, zei de manager dit niet gezien te hebben.

Alexis vertelde aan Newsweek:

“Ik vroeg haar wat het verschil is tussen voeten en handen? Ik vroeg: “Vraag je al je klanten of ze hun handen wasten voor de siroopbussen aan te raken?’”

De manager zou later haar verontschuldigingen aanbieden, maar Alexis zegt dat de schade al aangericht was en dat haar familie verkoos om te vertrekken “omwille van de manier waarop mijn kind behandeld werd.”

Lees ook  Dj Wef sluit nieuwe liefde relatie met Ronnie Flex niet uit.

“Iedereen was naar ons aan het staren. Ze zouden ons eten geven, maar we besloten om te vertrekken omwille van de manier waarop we behandeld werden. Hij werd gediscrimineerd omdat hij geen armen heeft.”

Andere klanten waren eveneens geschokt door de behandeling en er was zelfs een familie dat eveneens besloot om de zaak te verlaten.

Ondertussen bracht de keten een officiële verklaring naar buiten: “Ons bedrijf tolereert geen daden die discriminatie in de hand werken.” Het beloofde ook om hun personeel op de vingers te tikken om aan “alle klanten hetzelfde serviceniveau te leveren, vooral jegens klanten met beperkingen.”

Dashcam filmt heldhaftige reddingsactie van vrachtwagenchauffeur.

Chantal Janzen deelt zoete foto van een trotse papa met zoontje Bobby