in

Raymond van Barneveld keihard voor zichzelf: ‘Noem me maar een loser’.

Na de pijnlijke uitschakeling in de eerste ronde van zijn laatste WK darts, gaat Raymond van Barneveld proberen om zijn leven weer op te nemen. Met een emotionele boodschap op Instagram stelde hij zijn fans een beetje gerust.

De darter zat na zijn verloren partij tegen Darin Young van afgelopen zaterdag diep in de put. Raymond was keihard voor zichzelf.

Hij vertelde tegen de verslaggever van RTL: “Dit vergeef ik mezelf nooit, ik zal werkelijk nooit van mezelf houden, het maakt niet uit hoe vaak ze me toezingen, ik zal mezelf haten, ik walg van mezelf, het hele leven heeft geen zin meer.”

Een dag later zwakte hij die woorden af, maar was nog altijd bijzonder streng voor zichzelf. Hij schreef op Instagram:

“Noem me dan maar een loser of zwakkeling want zo voel ik me namelijk ook! Ik kan gewoon alleen maar winnen en niet verliezen, ik ben nou eenmaal zo en daar schaam ik me niet voor maar had ik dit ook graag anders gezien.”

De darter is wel vol lof over zijn trouwe fans. Daarover zei hij: “Ik hou ongelooflijk veel van jullie meer dan van mezelf, want dat is volledig weg en die juiste deur naar mijn geluk en liefde voor mezelf moet ik weer gaan openen.”

Raymond van Barneveld kondigde eerder al aan dat het WK in Londen zijn laatste zou zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zo had ik mijn afscheid mijn laatste WK nooit voorgesteld. Zoals ik hier de trap afloop loop ik voor mijn gevoel een zwart gat in, Schaamte, mislukt, leeg… op en verslagen… zo voel ik me. Ondanks mijn vooraf voorgenomen woorden die ik tot jullie zou richten wist ik eigenlijk al dat ik dat nooit zou kunnen opbrengen jullie kennen me zo langzamerhand wel denk ik. Noem me dan maar een loser of zwakkeling want zo voel ik me namelijk ook! Ik kan gewoon alleen maar winnen en niet verliezen ik ben nou eenmaal zo en daar schaam ik me niet voor maar had dit ook graag anders gezien. Ik had graag wel de kracht gehad en de woorden gevonden om iets tegen jullie te zeggen gisteravond op tv, maar ik kon het gewoon niet! Ik was en ben er echt zo kapot van. Ik vernederde mezelf zo diep kon mijn zenuwen niet onder controle krijgen en gooide niet goed genoeg. Ik wil toch nog zeggen dat ik ‘ ‘ondanks dat ik het onvoorstelbaar vind dat jullie nog zoveel positieve reacties naar mijn socials sturen’ ongelooflijk trots ben heel diep van binnen op jullie onvoorwaardelijke support ik weet het is mostert na de maaltijd maar ik kon het gewoon niet ik was te kwaad op mezelf te verdrietig en kon niet eens voor mezelf onder woorden brengen hoe ik me voelde. Ik heb niemand willen kwetsen met mijn negatieve opmerkingen en nogmaals Barney Army Nederland Germany England en overal en iedereen op de wereld die van darts houdt ik hou ongelooflijk veel van jullie meer dan van mezelf want dat is volledig weg en die juiste deur naar mijn geluk en liefde voor mezelf moet ik weer gaan openen. Voor nu neem ik een paar dagen / weken rust om mezelf weer te vinden. Ik hoop sterker terug te komen als mens al wordt dat een zware strijd, dank aan de @officialpdc dank aan @rtl7darts @skysports @targetdarts en mijn sponsoren voor het geloof en vertrouwen het spijt me dat ik het niet kon waarmaken. Ik moet trots zijn op wat ik voor de sport heb betekend dat ik het darten op de kaart heb gezet… ik ga het proberen… Ik hoop toch dat ik met jullie een onvergetelijke afscheidstour mag beleven. Nu ben ik er nog niet klaar voor maar als alles is gezakt zie ik jullie graag weer! #barneyarmy4ever #lovetothefans

Een bericht gedeeld door Raymond van Barneveld (@raybar180) op

Lees ook  Suzanne Schulting knalt net deze pikante foto online!

Dit kosten de verkeers- en snelheidsboetes in 2020:

Onderzoek zegt: je dronken persoonlijkheid is wie jij echt bent!