in

Rachel Hazes ontmoet ’nieuwe liefde’ André: ’Helemaal leuk!’

André Hazes en Monique zijn nog geen maand uit elkaar, of Rachel Hazes is al op de koffie geweest bij haar vermoedelijk nieuwe ’schoondochter’. Aan Shownieuws laat ze weten Sarah van Soelen met open armen te ontvangen.

„Ik heb haar en haar familie onlangs ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk”, zegt Rachel. Volgens de moeder van André en Roxeanne Hazes heeft Sarah ’heel lieve ouders’.

„Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu, hoe ze mijn zoon opvangen.”

Lees ook  Man (84) in Dordrecht slachtoffer van 'prikfraudeur'

André maakte vorige maand bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg – met wie zijn moeder juist níet door één deur kon – definitief voorbij is.

Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is.

Lees ook  Politie vindt 33.000 euro onder automat: dit gebeurt er met het geld

„Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, zei hij.

Rachel zou Sarah met open armen ontvangen. „Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar het is niet aan mij om te bepalen met wie of wat André zijn leven moet invullen.”

Levensgevaarlijk: ruziënde automobilisten tegen het verkeer in op snelweg

GGD stopt per direct met AstraZeneca