in

Rachel Hazes neemt drastisch besluit na stortvloed aan negatieve reacties

‘Het spijt me voor de mensen die wel normaal kunnen reageren’, legt ze uit. Rachel Hazes kreeg het afgelopen weekend bakken kritiek over zich heen, nadat ze een reactie onder de Instagram-post van Monique Westenberg achterliet.

Deze ophef is Rachel niet in de koude kleren gaan zitten, daarom neemt ze een drastisch besluit.

Sneer naar dochter Roxeanne
Eerder deze week haalde Rachel fel uit naar haar dochter Roxeanne op het Instagram-account van haar ex-schoondochter Monique. “Fenders vriendje.

Gefeliciteerd!”, schreef Roxeanne onder een foto van Moniques jarige hond. Rachel had hier echter ook iets over te zeggen:

“@roxeannehazes hij had beter vriendjes met Davinci (de vroegere hond van Roxeanne, red.) kunnen worden in plaats van hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…”

Lees ook  Eva Jinek wil voortaan op hoofdlijnen weten wat haar gasten van plan zijn

Na deze felle reactie kon Rachel zelf rekenen op heel wat kritiek. Daarbij speelt ook alle ophef rondom de documentaire Kleine Jongen over het leven van haar ex-man André Hazes mee.

Zo is dochter Roxeanne niet al te blij met deze docu, omdat zij stelt geen toestemming te hebben gegeven voor het tonen van enkele privébeelden. Rachel neemt duidelijk geen blad voor de mond.

Negatieve reacties
Met een bericht op Instagram suggereert Rachel dat ze de reacties onder haar foto’s gaat uitschakelen.

“Ik heb vandaag besloten om geen platform meer te bieden aan alle negatieve mensen die zomaar allerlei uitlatingen over mij doen, die nog niet een fractie van de waarheid zijn”, schrijft Rachel daarin.

Lees ook  Parkeren op Scheveningen naar 10 euro per uur om overlast tegen te gaan

“Ik distantieer mij van diegenen die mij totaal niet persoonlijk kennen en het nodig vinden om alleen maar nare negatieve reacties te plaatsen.

Het spijt me voor de mensen die wel normaal kunnen reageren, maar voorlopig is het even zo.”

Rachel heeft nu de reacties bij haar Instagram-berichten op ‘beperkt’ gezet. Dat betekent dat niet iedereen meer kan reageren op haar foto’s en bepaalde reacties automatisch uitgefilterd worden.

Wel blijft er plaats voor de reacties van een selectief groepje volgers. Zo plaatsen Rachels vriendinnen Rossana Kluivert en Bridget Maasland allebei een hartje bij haar post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Politie vindt 33.000 euro onder automat: dit gebeurt er met het geld

Avondklokboetes leveren staatskas meer dan 9 miljoen euro op