in

Puppy uit rivier gered nadat poot afgehakt werd

Bibberend en volkomen eenzaam zit de puppy op een plastic zak in de rivier. Zijn vacht is verdwenen, zijn achterpootje is eraf gehakt en ooggetuigen hebben gezien hoe een man hem tien meter naar beneden van een brug gooide.

Zonneschijn
Maar dan verschijnt er een straaltje zonneschijn in zijn tot dan toe inktzwarte bestaan. Een vrijwilliger van een daklozenorganisatie ziet het arme diertje en belt Hope For Paws, een hondenredorganisatie.

Die komt prompt De puppy wordt in een mandje uit de rivier getild en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook  Dierenbeulen amputeren 4 poten van puppy en laten hem achter in bos

Dit is ‘m, vlak na aankomst in het ziekenhuis. De redder heeft hem onderweg Jordan genoemd. Artsen zeggen dat het een wonder is dat Jordan nog leeft.

Hij heeft schurft, bacteriële infecties en is zwaar ondervoed. Ook heeft ie een bloedtransfusie nodig en wordt het stompje van zijn pootje geamputeerd.

Adoptie
Een paar dagen na de amputatie is Jordan eindelijk sterk genoeg om uit het ziekenhuis ontslagen te worden.

Lees ook  Konijntjes van restaurant in Vlaardingen bruut om het leven gebracht

Hij wordt naar een adoptiefamilie gebracht. Daar krijgt hij eindelijk de aandacht, liefde en het voer dat hij nodig heeft.

Binnen de kortste keren dartelt Jordan op zijn drie pootjes door het huis. Zijn vacht is terug, zwarter en glanzender dan ooit waarschijnlijk, en hij speelt naar lieve lust met zijn twee adoptiezussen en zijn baasjes. Het eenzame, zieke en bibberende hondje uit de rivier is echt gered.

Waarom zit er een klein gaatje in een vliegtuigraam?

Moeder staat dochter twee keer af, wordt herenigd