in ,

Porno-verslaving wordt man bijna fataal: ‘Zocht soms acht, negen uur per dag’

Googelen wanneer je iets voelt, een pijntje hebt of je niet lekker voelt is zelden een goed idee. Voor je het weet diagnosticeer je jezelf met een ernstige ziekte, terwijl dat hoofdpijntje vanzelf wel over gaat.

Een man uit Engeland kan hier over meepraten. Hij deed zelfs een poging tot zelfdoding na verslaafd te zijn geraakt aan het googelen van p*rno.

Het begon bij de 28-jarige man na de geboorte van zijn eerste dochter. Zijn vrouw werd minder aantrekkelijk in zijn ogen. Na die dag was ik zes uur lang non-stop aan het googelen, zegt de man

Lees ook  Rowéna uit ‘Love Island’ verrast volgers met doorzichtige outfit

‘Acht, negen uur googlen naar p*rno’
Op mijn slechtste dagen was ik acht, negen uur bezig met het zoeken naar p*rno. Bijna alle filmpjes die op het internet staan heb ik gezien”

Waar deze angst en verslaving vandaan kwam, is moeilijk te zeggen. „Toen ik vader werd, knapte er iets bij mij.

Ik zag de moeder van mijn kind langzaam veranderen in een heks die veel zeikte. Om troost te zoeken ging ik het net op.” Uiteindelijk greep mijn familie in en werd miij telefoon en laptop afgepakt. Ik kreeg zelfs afkickverschijnselen en paniekaanvallen, maar uiteindelijk verminderde de verslaving.

Lees ook  Doktoren pompen 15 blikjes bier in maag van man om zijn leven te redden

Inmiddels heeft de man professionele hulp gehad en nu gaat het een stuk beter met hem. Hij probeert gezond te leven, doet aan mindfulness en heeft korte lijnen naar professionele hulp. „Het bereiken van dat absolute dieptepunt heeft mijn ogen geopend.” Met zijn verhaal probeert hij lotgenoten te helpen.

Je kunt een ‘kontkussen’ kopen voor eenzame nachten

Vrouw verkoopt haar poep voor 3500 euro aan mannen