in

Popcorn doorgeven met de mond en samen in het kleedhokje: vijftiger krijgt 40 maanden cel voor ver krachting van 10-jarig dochtertje van ex-partner

Een 51-jarige man uit Westende heeft 40 maanden cel gekregen voor de ver krachting en aanranding van het 10-jarige dochtertje van z’n ex-vriendin.

D.H. mis bruikte het meisje drie jaar lang. Ze vertelde onder meer hoe ze in de cinema popcorn moest doorgeven met haar mond en hoe de ex van haar moeder tijdens het shoppen steevast meeging in haar kleedhokje.

De moeder van het slachtoffer stapte begin mei vorig jaar naar de politie om klacht neer te leggen tegen haar ex.

D.H. (51) uit Westende had in een telefoongesprek met haar toen 12-jarige dochter toegegeven dat hij haar mis bruikt had.

Lees ook  Fabiola onthult naam van BN’er die haar aanrandde - Dat was Bilal Wahip!

Volgens het meisje zorgde de man soms nog voor haar na de breuk met haar moeder. Tijdens haar verhoor bij de politie vertelde ze hoe ze op die momenten al drie jaar lang m*sbruikt werd.

D.H. wilde bij het shoppen altijd mee in haar kleedhokje en kroop soms n*akt bij haar in bad. Het slachtoffer vertelde ook hoe ze in de cinema eens popcorn had moeten doorgeven met haar mond. Ze kreeg naar eigen zeggen regelmatig zwijggeld, zodat ze tegen niemand iets zou zeggen.

Foto’s op laptop
Toen het slachtoffer 10 jaar oud was, ging D.H. in z’n toenmalige woning in Diksmuide nog een stapje verder dan aan*randing.

Lees ook  Docente (43) dood aangetroffen in woning: slachtoffer kreeg verscheidene messteken

Op het ogenblik dat het meisje aan het slapen was, had hij z’n gesl*chtsdeel in haar mond gestoken. De man zelf ontkende de feiten tegenover de politie steeds met klem.

Nochtans werden op z’n laptop foto’s aangetroffen waarop onder meer te zien was hoe hij aan het t*ngzoenen was met het slachtoffer.

De rechters verklaarden D.H. maandagmorgen wel degelijk schuldig. Ze achtten het wel niet bewezen dat hij z’n voormalige stiefdochter meer dan één keer ver krachtte.

Een effectieve gevangenisstraf van 40 maanden werd uiteindelijk z’n deel. Aan z’n ex-partner moet hij 2.132 euro schadevergoeding betalen. Haar dochter kreeg voorlopig 3.000 euro toegekend.

Vermist kindje (4) snel weer herenigd met familie: “Dankzij heldhaftige reactie van Lucas (9)”

Tiener (16) ernstig gewond na aanval met mes in opvanghuis in Eigenbrakel