in

Politie vraagt man in string die vrouwen achtervolgd zich te melden, anders beelden in Opsporing Verzocht

Op maandagmiddag 21 september zijn in Appingedam enkele vrouwen onzedelijk benaderd door een nog niet geïdentificeerde man. Wij hebben camerabeelden van de verdachte en tonen deze dinsdagavond in Opsporing Verzocht, tenzij de verdachte zich voor die tijd meldt bij de politie.

De vrouwen zijn benaderd tussen 14.00 uur in de middag en 18.30 uur in de avond. Dit gebeurde in de wijk Opwierde. De man in string werd onder andere gezien op de Mr. AT Voslaan en de Graaf Edzardstraat. De verdachte heeft een lichte huidskleur en op de beelden is te zien dat hij rookt. Op basis van getuigenverklaringen schatten we de man tussen de 20 en 40 jaar oud, heeft hij een slank postuur en is hij vermoedelijk tussen de 1.70 m en 1.85 m lang. Op maandagmiddag 21 september zag hij er als volgt uit:

Lees ook  Waarom je tóch de ramen open moet zetten als het buiten koud is…
  • T-Shirt, groenig van kleur, met lichtere opdruk op de voorzijde
  • Korte donkere gekleurde broek tot op de knie
  • Donkere schoenen
  • Een zogenaamde Opa-pet (flatcap). Grijzig van kleur
  • Zonnebril op met donkere glazen
  • Koptelefoon om zijn nek hangend.
  • Donkere/zwarte rugzak
  • Blauwe string

Politie en OM nemen deze zaak hoog op. Als de verdachte zich op morgenavond om 20:00 uur nog niet bij de politie heeft gemeld, worden de camerabeelden waarop hij herkenbaar in beeld is daarom in Opsporing Verzocht uitgezonden.

Lees ook  Horror-overval in woning in Soest: vrouw aan bed vastgebonden

Ben jij deze man? Meld je dan zo snel mogelijk, maar tenminste vóór dinsdagavond 16 oktober om 20.00 uur bij de politie, dan zullen de beelden niet worden vrijgegeven. Je kunt je melden bij een politiebureau of zelf 0800-6070 bellen.

Ook andere informatie die het onderzoeksteam verder kan helpen is van harte welkom. Denkt u te weten wie deze man is? Herkent u zijn signalement of heeft u misschien iets gehoord of gezien dat ons naar de verdachten kan leiden? Bel dan met de politie via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000

Politie: Gevonden stoffelijk overschot vermoedelijk van vermiste Nadir Faassen

15-jarige ernstig gewond na steekpartij