in

Pit Bull sterft na het redden van kinderen van agressieve slang

Sommige honden zijn gefokt om instinctieve taken uit te voeren om anderen veilig te houden, terwijl anderen gewoon natuurlijke helden zijn die klaar staan ​​om in te stappen en de dag te redden tegen elke prijs.

Zeus was slechts 8 maanden oud toen zijn instinct voor gevaar toesloeg. Zijn acties leidden tot het opofferen van zijn eigen leven en hoewel een paar rouwt om zijn verlies, zullen ze hem voor altijd dankbaar zijn voor het beschermen van hun kinderen.

De puppy pitbull speelde buiten in de tuin van het ouderlijk huis in Sumter County, Florida toen hij zich vreemd begon te gedragen.

Hij begon iets dat op een touw leek in zijn bek te nemen. Toen dat hij op de vloer lag en er onwel begon uit te zien was het moment dat er vraagtekens kwamen.

Lees ook  Kat Sprotje tijdens feestje in oven van 200 graden gestopt

De zoon had geen koraalslang opgemerkt die op hem afkwam, maar de heroïsche Zeus was erin gesprongen om hem te beschermen.

Koraalslangen zijn zeer giftig en een beet kan leiden tot een verlamming van de ademhalingsspieren bij het slachtoffer. Er is meestal slechts milde pijn, maar ademhalingsfalen kan binnen enkele uren optreden.

“Plots begon hij de slang aan te vallen die dicht bij mijn zoon was en hij was vier keer gebeten. Ik wist toen hij voor het eerst binnenkwam dat er iets mis was en het was erg traumatisch omdat ik wist dat hij stervende was, ”vertelde papa Gary Richardson aan FOX 35.

Lees ook  De positie waarin jouw hond slaapt zegt veel over zijn gemoedstoestand. Ontdek hoe jouw hond zich voelt.

Moeder Gina haastte zich met Zeus naar de dierenarts, terwijl zijn vader thuis bleef met de kinderen. “We wisten gewoon dat het gif zou werken”, voegde Gary eraan toe.

Ondanks dat hij snel op Zeus ‘slangenbeten reageerde en hem naar de dierenkliniek haastte, bezweek hij toch aan het gif van de slang.

Ze vertelde FOX 35 dat haar kinderen geen kans kregen om afscheid te nemen van hun geliefde huisdier dat stierf op de verjaardag van haar zoon die hij redde.

‘Laat Rachel Hazes haar dochter nu in de steek?’

Lichaam vermiste Sten Lok (20) uit Vollenhove gevonden in gezonken zwarte Volkswagen Caddy