in

Peuter valt in kanaal en verdrinkt

Becca’s 15 maanden oude zoon Reggie rende op volle snelheid naar een nabijgelegen waterkanaal en viel naar binnen.

Gelukkig was er een vriendelijke tiener in de buurt die geen moment aarzelde en direct in het water sprong om de peuter te redden.

Iedereen die kinderen heeft of ooit in contact is geweest met kinderen, weet dat een ongeluk in een heel klein hoekje zit. Ook al kijk je alleen maar heel even weg, kan er iets gebeuren. Vooral als de kleintjes net leren lopen!

Dit is waar Becca Hampton uit Engeland alles van weet. Aan de Yorkshire Evening Post vertelt ze over haar jongste zoon Reggie en zijn fantastische beschermengel, Ryley.

Lees ook  Man slaat student in elkaar ‘omdat hij geen coronavirus in zijn land wil’.

Afgelopen zondagmiddag zat Becca met haar twee kinderen in de tuin. Zonder dat ze het doorhad, had Reggie binnen een handomdraai het hek geopend en was hij op volle snelheid naar een nabijgelegen kanaal gerend.

Gelukkig was er een heldhaftige tiener in de buurt. De 15-jarige Ryley was zijn honden aan het uitlaten, toen hij zag hoe de peuter naar het water rende. Toen hij Reggie hoorde vallen, sprong Riley er meteen achteraan.

“Het was een geluk dat ik daar was, want 30 seconden later en hij was overleden,” vertelt Ryley.

Hij redde de peuter van een verdrinkingsdood en, met hulp van toegesnelde omstanders, wisten ze de kleine jongen op het droge te krijgen.

Lees ook  Demonstrerende boer klem gereden, pepperspray gebruikt en ruit ingeslagen

Mama Becca kon haar dankbaarheid nauwelijks verwoorden. Ze plaatste een foto van Ryley en Reggie op Facebook met als bijschrift:

“Deze foto wordt afgedrukt, in een lijst geplaatst en zo neergezet dat Reggie hem kan zien, zodat hij weet wie zijn beschermengel is. Reggie zal altijd weten wie deze held is en we zullen voor altijd bij jou in het krijt staan.”

Wat een fantastische prestatie van Ryley! Becca voelde zich ongelooflijk schuldig, maar dit kan werkelijk iedereen overkomen. We zijn ontzettend blij dat het goed is afgelopen!

Alles wat je moet weten over mondkapjes in het openbaar vervoer

Boerin laat de binnenkant van tractor zien, maar niemand is geïnteresseerd in de tractor