in

Peuter braakte zwarte smurrie nadat ze horlogebatterij van papa had ingeslikt.

Een peuter mag van geluk spreken dat ze nog leeft nadat ze een horlogebatterij van haar vader ingeslikt had.

Abigayle Galle (2) moest een week op de afdeling intensive care doorbrengen nadat het zuur door haar keel brandde en ze zwarte smurrie begon over te geven. Vader Jeff (26) had de verkeerde batterij gekocht voor zijn horloge en besefte niet dat het kleintje het knoopbatterijtje had ingeslikt. Het incident gebeurde op 18 juli van vorig jaar toen het meisje plotseling begon te huilen van de pijn.

Hij belde meteen in paniek de vader van Abigayle, Lacey Walters (25), die zich meteen van de winkel naar huis haastte. De oma van het meisje, een verpleegster, zag meteen de ernst in van de symptomen en bracht het meisje Lacey en haar kleindochter naar de spoedafdeling.

Lees ook  Crimineel breekt in en probeert 6-jarig meisje te kidnappen, maar dan grijpen oma en opa hard in!

De familie uit Texas was geschokt toen de scans uitwezen dat het meisje een rond object ingeslikt had. Aanvankelijk dachten de dokters dat het een muntje was. Pas toen ze zwarte smurrie begon te braken, kregen de dokters het vermoeden dat het kleintje een batterij had ingeslikt. Daarop werd ze meteen overgevlogen naar een gespecialiseerd kinderziekenhuis.

Moeder Lacey getuigde: “De dokters verklaarden ons dat het onmiddellijk verwijderd moest worden. Ze werd meteen de operatiezaal binnengebracht.”

Lees ook  Bizar: man maakt zijn vrouw jarenlang wijs dat hij kanker heeft

Gelukkig was het batterijzuur nog niet door de slokdarm van Abigayle gebrand. Maar de peuter kreeg wel een voedingstube en kon twee weken lang niet eten.

De dokters zeggen dat ze extreem veel geluk heeft gehad, maar Lacey zegt dat haar dochter nog altijd moeite heeft om te ademen en ook met spijsverteringsproblemen kampt.

Nu waarschuwen de ouders om extreem voorzichtig te zijn met knoopbatterijen en ze nooit in de buurt van kinderen te laten rondslingeren. DEEL deze levensbelangrijke waarschuwing met alle ouders die je kent.

Breng appel azijn aan op je gezicht en kijk wat er gebeurt met ouderdomsvlekken, acne en meer….

Baby d*odgebeten door Rottweiler van een familievriend.