in

Paus kust baby op het hoofd – 2 maanden later begrijpen ouders het verbijsterende gevolg ervan

Er zijn zo’n momenten in het leven die in je geheugen gegrift staan. Ongeacht hoeveel tijd er voorbij is gegaan. Ik kan me bijvoorbeeld nog helder herinneren toen ik mijn broer bezocht in het ziekenhuis toen hij geboren werd. Ik kan me ook levendig herinneren toen ik werd geopereerd toen ik zes jaar was. En dat is intussen 30 jaar geleden.

Hoewel ik twijfel dat ik deze dingen nooit zal vergeten, staan ze in schil contrast met het verhaal van de familie Masciantonio. Hun dochter Gianna ontmoette immers paus Franciscus in Philadelphia.

De familie kreeg een telefoontje van iemand die voor de FBI werkte, Donny Asper. Het toeval wilde dat hij als veiligheidsagent werkte die dag en hij had de familie verteld dat ze naar het centrum van de stad konden komen indien ze hem wilden ontmoetten. De familie besloot snel naar daar te gaan.

Donny was zeer blij dat de dochter van zijn vrienden Joey en Kristen de paus zou ontmoeten. De ouders zijn beiden namelijk toegewijde christenen en de kleine Gianna had een zeer zeldzame vorm van kanker en een zeldzame bloedstoornis.

Lees ook  Verstandelijk beperkte Armando voor derde keer beroofd van e-bike: ‘Hij heeft heel hard om hulp geroepen’

Zegen van de paus
Ze hoopten dat ze een zegen van Paus Franciscus zou krijgen in Philadelphia. En dat is ook wat er gebeurde. Duizenden mensen waren in het centrum van de stad aanwezig met hetzelfde doel, de paus van dichtbij zien. Aanvankelijk waren de ouders aarzelend of ze wel zouden gaan, gezien de toestand van hun dochter.

Maar uiteindelijk besloten ze om toch te gaan. Nu ze erop terug kijken, zijn ze zeer dankbaar dat ze dat gedaan hebben…

De familie was onderweg naar een straat waar de paus door zou passeren. Toen Joey de Paus dichterbij zag komen in hun richting, hield hij zijn baby Gianna omhoog om de aandacht te trekken van de veiligheidsagenten. Een van hen merkte het kleine meisje op en bracht haar naar de paus.

Kuste haar hoofdje
Tussen duizenden anderen toeschouwers kuste Paus Franciscus het kind op het hoofd, en zegende het kleine zieke meisje.

Lees ook  ‘Moeder zijn is voor mij een last’

Toen de dag voorbij was ging alles weer zijn normale gangetje. Doktersbezoekjes waren wekelijkse kost en de familie probeerde positief te blijven tijdens de moeilijkste momenten.

Tot plots, ruim 6 weken na Gianna’s ontmoeting met de paus, Joey en Kristen een waar mirakel cadeau kregen. Scans toonden aan dat haar tumor was verkleind waardoor Gianna spoedig kon herstellen.

Had de kus van de paus misschien een helend effect? We zullen het nooit zeker weten, maar de familie gelooft er alvast het hunne van. “De kus was het werk van god, dat is zeker,” zeggen ze.

Bekijk de video hieronder voor meer info:

Geloof jij dat God de paus gebruikte als een soort van tussenpersoon voor een mirakel om baby Gianna te genezen? De familie gelooft het alvast wel.

In elk geval is het geweldig dat de tumor van het meisje zo goed is geschonken. Wij wensen haar alvast het allerbeste toe. Deel dit als je ook in mirakels gelooft!

Vissers zien iets vreemds vastzitten op ijsberg – en beseffen snel de onvoorstelbare waarheid

Dame zegt dat ze al 3 jaar en 7 maanden zwanger is van een zesling in “verborgen baarmoeder.”