in ,

Patty (35): ‘Ik ben al 10 jaar constant zwanger’

In de serie ‘Een Huis Vol’ konden we afgelopen december genieten en vol bewondering kijken naar de avonturen van drie gezinnen met vijf, acht en tien kinderen. Ook de 35-jarige Patty Hernandez uit Charlotte, North-Carolina, heeft een heel groot gezin.

Met haar 36-jarige man Carlos kreeg ze tien jaar geleden hun eerste kind. Inmiddels is baby nummer 14 onderweg. Of dat de laatste is?

Tweelingen en drielingen
Zeker niet als het aan Patty ligt, die naar eigen zeggen dol is op zwanger zijn en drie maanden na de bevalling vaak weer in verwachting is.

„Ik hou ervan om zwanger te zijn en kinderen groot te brengen. Ik wil er graag nog meer. Zelfs tweelingen en drielingen.”

Lees ook  Jonge vader (24) bezwijkt aan coronavirus

Ook de man van Patty vindt een groot gezin geweldig. Carlos Hernandez groeide op in een gezin met 12 kinderen en samen besloot het stel ook veel kinderen te willen, schrijft Daily Mirror.

Bij Carlos zitten tweelingen in de familie en dus werd het gezin al gezegend met drie tweelingen.

Alle namen met een C
Het gezin telt nu 8 meisjes en 5 jongens. Als alles goed gaat, wordt er in mei nog een dochter geboren.

De namen van de jonge telgen beginnen allemaal met een C: Carlos Jr (10), Cristopher (9), tweeling Carla en Caitlyn (8), Cristian (7), Celeste (6), Christina (5), de tweeling Calvin en Catherine (4), Carol (bijna 3), de tweeling Caleb en Caroline (1,5) en Camilla (7 maanden). Weet alle namen maar eens uit elkaar te houden!

Lees ook  Dit gebeurt er als je een gaatje in je tand negeert

Wasjes, heel veel wasjes
Ook een flinke klus om alle kinderen te onderhouden en verzorgen. Carlos werkt als schoonmaker en Patty doet het huishouden.

Dat betekent meer dan vier keer wassen per week en om de twee dagen vijf (!) uur besteden aan het opvouwen van kleding.

Even een uitstapje met het hele gezin is voor veel families lastig, maar is voor het grote stel helemaal pittig.

Alleen al het vervoeren van alle gezinsleden is een opgave. Maar: „Hoewel het af en toe best stressvol en vermoeiend is om veel kinderen te hebben en ze ook flink wat lawaai kunnen maken, vinden we ons grote gezin desalniettemin een zegen.”

Dieven stelen auto met kind, brengen hem naar school

Duitse dief steelt fiets door boom om te zagen