in

Overvallers steken meisje (16) op scooter

Een 16-jarig meisje is maandagmorgen door twee onbekenden van haar scooter getrokken en gestoken.

Ze meldde zich gewond op een school, waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht. Toch wist ze de daders ervan te weerhouden haar scooter mee te nemen.

De verdachten sloegen rond 10.00 uur vanmorgen toe aan de Evenaar in Almere Buiten. Het meisje was onderweg naar school, vertelt een woordvoerster van het Buitenhout College.

Ze weigerde haar scooter af te staan en werd vervolgens gestoken. De verdachten wisten de scooter van het meisje uiteindelijk niet mee te nemen, bevestigt een woordvoerder van de politie aan De Telegraaf.

  Monica Geuze had haar sloopkogels gisteren wel héél erg losjes in de tas hangen

Na de steekaanval heeft het meisje hulp gezocht op het Buitenhout College aan de Ambonstraat. De tiener is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

„Op weg naar school werd ze benaderd door twee mannen, van de leeftijd heeft ze geen idee, die haar scooter wilden hebben. Ze is gestoken en heeft zich gemeld bij een docent.

  7-jarig meisje met syndroom van Down heeft succesvolle modellencarrière.

Uit voorzorg hebben we gelijk medische hulp ingeroepen”, vertelt de woordvoerster van de school. „Vreselijk dat dit gebeurt.

Er is aangifte gedaan. Ook de politie is nog langs geweest. De leerlingen zijn op de hoogte gebracht en we sturen nog een brief naar de ouders.”

Aanvankelijk meldde de politie op zoek te zijn naar twee donkere mannen, maar ze trok dat signalement later in.

13-jarige meisje flink mishandeld, filmpje op internet gedeeld

Zo ziet het echte haar van Yolanthe Cabau eruit