in

Ouders vragen zich af wat kind voor lunch wordt geserveerd – schooldirecteur geeft opmerkelijke reactie

Deze leerling kreeg een ‘hamburger’ voor de schoollunch en nam een foto. Als hij deze aan zijn ouders laat zien, vragen ze de school wat het precies moet voorstellen. Het antwoord van de directeur had niemand verwacht!

In Nederland nemen kinderen op de basisschool zelf hun eigen lunch mee. Dat wil zeggen dat de verantwoordelijkheid voor een gezonde lunch bij de ouders ligt.

In vele andere landen wordt de lunch door de school geregeld. En soms levert dat minder goed resultaat op, zoals deze foto van de lunch van een leerling in de Amerikaanse staat Pennsylvania laat zien…

Lees ook  Iedereen huilt om video van bejaard stel: ‘Breng onze portemonnee terug’

The Daily Mail bericht over een ‘maaltijd’ die online erg veel stof deed opwaaien.

De foto werd gepost in de Facebookgroep DuBoisLive. Het betreft een ‘hamburger’, met grijskleurig, vettig vlees. Het ziet er op zijn minst gezegd onsmakelijk uit en je vraagt je of hoe een school dit aan kinderen kan serveren.

De schooldirecteur Luke Lansberry heeft gereageerd op de kritiek op het stuk vlees en is van mening dat het volkomen veilig is om te eten; het is gewoon te gaar.

“De mogelijkheid is vrij groot dat de hamburger te gaar was”, vertelde Lansberry. Waarna hij uitlegde dat naar zijn mening de hamburger het vreemde uiterlijk kreeg omdat het bij een te hoge temperatuur werd gekookt.

Lees ook  Anton, 8, pleegt zelfmoord na jarenlange mishandeling door ouders

De directeur wees er ook op dat er die dag meer dan 300 hamburgers werden geserveerd en dat er maar één klacht was. Hij vertrouwt het personeel volledig en is ervan overtuigd dat ze goed eten serveren.

In de toekomst wil Lansberry ook zien dat de leerlingen en ouders eventuele problemen direct met het personeel bespreken, zodat het onmiddellijk kan worden verholpen.

We hadden nooit kunnen raden dat een hamburger op de foto stond! Hopelijk kregen de kinderen hierna beter voedsel geserveerd, vind je ook niet?

Monica Geuze post intieme foto van zichzelf liggend in bad

Selma Omari-track in de maak? Vriendin van Boef laat haar zangkunsten horen