in

Oude dame woont 1,5 jaar bij dode lichaam van echtgenoot.

Anderhalf jaar nadat hij gestorven was, werd in een flatje in Pöseldorf in Duitsland het lijk van een bejaarde man aangetroffen. Zijn vrouw was al die tijd gewoon bij het levenloze lichaam blijven wonen alsof er niets aan de hand was.

De conciërge van het appartementsgebouw werd achterdochtig en lichtte de politie in. De man maakte zich al een tijdje zorgen over de gezondheid van het bejaarde stel dat al jaren in het appartement woonde. Het baarde hem zorgen dat hij de echtgenoot al erg lang niet meer gezien had. De politie trok meteen op onderzoek.

Lees ook  2-jarige luidt overwinningsbel nadat ze gevecht tegen zeldzame kanker wint.

Toen de politieagenten op 19 september aanbelden, opende de bejaarde dame de deur. De oude dame liet de agenten binnen, maar toen ze naar haar echtgenoot vroegen, bleef ze de vragen ontwijken. Bij één kamer werd het erg verdacht. De deur was gesloten en de vrouw meldde nerveus dat de politie niet binnen mocht in die kamer.

De agenten vroegen en kregen een huiszoekingsbevel en gingen opnieuw ter plaatse. Dan deden ze de lugubere ontdekking. In de kamer lagen de stoffelijke resten van de man in verregaand ontbonden staat. De stank in de kamer was niet uit te houden. Volgens de forensisch expert was de echtgenoot al 1,5 jaar overlijden. Het openbaar ministerie sluit kwaad opzet uit. Woordvoerster Nana Frombach liet weten: “Het gaat gewoon om een tragisch verhaal van een oude vrouw die moeilijk afscheid kon nemen.”

Lees ook  “Open dit vóór je huwelijksdag”, stond op het pakje geschreven dat ze weken voor haar huwelijk ontving. Wat volgde, was kippenvel

Vind ook jij dit zo’n droevig verhaal? DEEL dit dan met je medemens om hen aan te sporen wat beter uit te kijken voor onze oudere buren.

Lerares werd zwanger van leerling op vliegtuigtoilet

Monique Westenberg heeft het zwaar: ´Door omstandigheden valt er weinig te vieren´