in

Ook broer Meghan Markle mengt zich nu in familieruzie

And the family drama continues… Meghan Markle heeft het maar druk met haar praatgrage familie. Is het niet haar zus Samantha of haar vader Thomas, dan is het wel broerlief Thomas jr. die zich ermee komt bemoeien.

Egoïstisch en wreed
De 52-jarige kiest, surprise surprise, niet de kant van zijn zusje, maar die van zijn 74-jarige vader. “Heel ons leven, heeft mijn vader Megan altijd op de eerste plek gezet, boven mij en mijn zus. Maar als wat hij zegt waar is, betekent het gewoon dat zij zijn liefde misbruikt. Het is egoïstisch, wreed zelfs. Hij heeft haar alles gegeven en nu geeft ze hem niks anders dan pijn terug.”

Lees ook  Deze foto van Doutzen Kroes zorgt voor een hoop ophef:

Onafscheidelijk
Maar daar blijft het niet bij. Meghan’s broer doet er namelijk zonder schaamte nog een schepje bovenop en laat ook de Britse royal family niet buiten schot. “Ze zeggen dat bloed dikker dan water is, maar wellicht dat het blauwe bloed van de royals nu door Meghans aderen stroomt. Het is hartverscheurend om te zien hoe dit alles haar zo veranderd heeft en wat het doet met mijn familie. Iedereen die Meg heeft zien opgroeien en haar kent, weet dat zij en mijn vader onafscheidelijk waren. En nu ziet het ernaar uit dat de twee elkaar nooit meer zullen spreken”, aldus Thomas jr.

Lees ook  Vanaf vandaag geen plastic rietje meer in je milkshake bij de McDonald's

Katja Schuurman heeft haar trouwjurk uitgezocht

Renee moest 5 jaar geleden de gevangenis in en kwam er onlangs zo weer uit